Neler Yeni

Çözüldü✓ 2k 27'' monitör önerisi 8-10k arası

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali şahin
Başlıkta da yazdığım gibi 8 ila 10k arası bütçem var max 10k verebilirim ve 2k 27 inçlik bir monitör almak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mehmet
Öğrenciysen ya da tanıdığın varsa Samsung Odyssey G6 G65B Samsung shop üzerinden öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye alınabiliyor. Kavisli olması senin için sorun değilse öneririm.
Düz istersen Philips Evnia 27M2N5500.

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Philips Evnia 27M2N5500 modelini satan doğru düzgün bir yer yok ve fiyatı 8.7k dan 11k ya çıkmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mehmet
Philips Evnia 27M2N5500 modelini satan doğru düzgün bir yer yok ve fiyatı 8.7k dan 11k ya çıkmış.
O zaman bütçe artmadigi sürece en iyi tercih Lenovo Legion R27QE olur. Bütçe artarsa MSI G274QPX öneririm. Ama 3k az para değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada sırada MSI G274QPF E2 8399'dan Amazona stok geliyor. Denk gelirse onu da tercih edebilirsin

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali şahin
O zaman bütçe artmadigi sürece en iyi tercih Lenovo Legion R27QE olur. Bütçe artarsa MSI G274QPX öneririm. Ama 3k az para değil.

Arada sırada MSI G274QPF E2 8399'dan Amazona stok geliyor. Denk gelirse onu da tercih edebilirsin
Sağ olun büyük ihtimal msi g274qpf e2 modelini bekleyeceğim.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Sağ olun büyük ihtimal msi g274qpf e2 modelini bekleyeceğim.
Ben bu modeli dün amazondan aldım ara ara kontrol et stok gelir. Bende şansa aldım 1 tane stok eklenmişti.

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali şahin

Bugün asus rog xg27acs modelini aldım amazonda biraz indirime girdi kuponla beraber 9.8k ya geldi.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Bugün asus rog xg27acs modelini aldım amazonda biraz indirime girdi kuponla beraber 9.8k ya geldi.
en iyisini yapmışsın kontrollerini iyi yap çünkü bende amazondan sipariş etmiştim adam açılmış monitörü bana göndermişti artı üstüne üstlük ölü pikselde vardı ama sıkıntısı yoksa bence en iyi 2k 180hz monitörü almışsın.

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali şahin
en iyisini yapmışsın kontrollerini iyi yap çünkü bende amazondan sipariş etmiştim adam açılmış monitörü bana göndermişti artı üstüne üstlük ölü pikselde vardı ama sıkıntısı yoksa bence en iyi 2k 180hz

en iyisini yapmışsın kontrollerini iyi yap çünkü bende amazondan sipariş etmiştim adam açılmış monitörü bana göndermişti artı üstüne üstlük ölü pikselde vardı ama sıkıntısı yoksa bence en iyi 2k 180hz monitörü almışsın.
Aldığım asus rog xg27acs modelinde onlarca ölü piksel çıktı iade talebi oluşturdum şuan param var ve acil monitör ihtiyacım var önerebileceğiniz başka bir model var mı şuan alabileceğim.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu

Aldığım asus rog xg27acs modelinde onlarca ölü piksel çıktı iade talebi oluşturdum şuan param var ve acil monitör ihtiyacım var önerebileceğiniz başka bir model var mı şuan alabileceğim.
hocam valla oturduğunuz yere yakın vatan bayisi varsa, ürünü aratın varsa gidip yüzyüze alın bu paralara en iyi monitor bu, birde msi olan monitör var o da fena değil sanırım, tam bir tecrübem yok.

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali şahin
hocam valla oturduğunuz yere yakın vatan bayisi varsa, ürünü aratın varsa gidip yüzyüze alın bu paralara en iyi monitor bu, birde msi olan monitör var o da fena değil sanırım, tam bir tecrübem yok.
malesef yakınımda vatan bayisi yok ve nedenini bilmediğim bir şekilde piyasada kaliteli güzel fiyatlı 2k monitör kalmamış. 4k monitörlerin fiyatları düşmüş ekran kartım biraz daha iyi olsa asus rog xg27ucs alacağım 15k ya

Top Bottom