2k 27inch monitör tavsiyesi

muhtar19

80+
Reaksiyon skoru
1
Aşağıda linkini eklediğim monitörü kullanan var mı tavsiye eder misiniz veya bu fiyatlara daha iyi monitör varsa tavsiyelerinizi almak isterim.

Gamepower Sonic T80

Konu dışı:
Lenovo 320hz olanı aldık ertesi gün 500 düştü üzdü. 1 adet sıkışmış piksel çıktı ölü piksel yok geri göndermem muhtemelen, cihaz güzel memnun kaldım şahsen merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin diğerlerine önermek amaçlı.

Konu dışı:
Lenovo 320hz olanı aldık ertesi gün 500 düştü üzdü. 1 adet sıkışmış piksel çıktı ölü piksel yok geri göndermem muhtemelen, cihaz güzel memnun kaldım şahsen merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin diğerlerine önermek amaçlı.
Renk canlılığı, kontrast ve parlaklık testlerini gördüğüm için aklımda biraz fikir oluştu. İlla soracak olursam renkler de kötü dediğin anormal bir şey fark ettin mi?

Yeşilde de önerdim bir kişi millet konu açıyor renkleri kötü falan diyor dedi. Açıkçası ben böyle bir konu görmedim. Kendisine de sordum link atın diye ama paylaşmadı da. Kim neye göre bu monitörü kötüledi bilmiyorum.

İlla soracak olursam renkler de kötü dediğin anormal bir şey fark ettin mi?
Asus Vg249qm5a'ı iade edip buna geçtim ikisinin de stok ayarlarıyla kıyaslarsam asus daha iyiydi renk açısından. Fakat benzer fiyatta 320hz ve pivot avantajıyla lenovo daha mantıklı seçim olur.
Lenovonun stok ayarlarında parlaklık az geldi bana bir ayarı vardır ama ben bilmiyorum.

Asus Vg249qm5a'ı iade edip buna geçtim ikisinin de stok ayarlarıyla kıyaslarsam asus daha iyiydi renk açısından. Fakat benzer fiyatta 320hz ve pivot avantajıyla lenovo daha mantıklı seçim olur.
Lenovonun stok ayarlarında parlaklık az geldi bana bir ayarı vardır ama ben bilmiyorum.
Renk ayarı yaptıktan sonra peki? Stok ayarlar her zaman iyi olmayabilir.

Renk ayarı yaptıktan sonra peki? Stok ayarlar her zaman iyi olmayabilir.
Renk ayarıyla uğraşmadım çok anlamam da bugün geldi direkt cs2 girdim oynadım benim için kıymetli olan HZ değeri o da farkını hissettiriyor.
Yap dediğiniz bir ayar varsa yapabilirim.

Renk ayarıyla uğraşmadım çok anlamam da bugün geldi direkt cs2 girdim oynadım benim için kıymetli olan HZ değeri o da farkını hissettiriyor.
Yap dediğiniz bir ayar varsa yapabilirim.
Red, green ve blue ayarı var osd menüsünde. Beyaz tam ekran açıp ayarlayabilirsiniz. Eğer mavimsi ise blue, sarımsı ise Red ve Green azaltın. Benim önerim çok hafif sarımsı yapmanız yönünde olur. Ghosting testini de açıp OverDrive ayarını yükseltin. En az ghosting ve overshoot yapanı seçin.

Geri