Mizarlarin çoğunda switchini yazmamislar. Gamakay mk61 al geçhangi switch olursa alinir sizin oneriniz varsa sahibindenden param guvendeyle link bekliyorm
yellow cok clicky yada testlerde kullanilan mikrofonlar kotu ben thock seviyorum ama bu butceye bu var galibaMizarlarin çoğunda switchini yazmamislar. Gamakay mk61 al geç
yani mizar yellow mu yoksa mk61 red falan mi cunku mk61in yellowu var mi bilmiyorumMizarlarin çoğunda switchini yazmamislar. Gamakay mk61 al geç
Mk61 in yellowu olduğu için onu önerdim ama thock klavye istiyorsan bir tane customlariz kolay iş o.yellow cok clicky yada testlerde kullanilan mikrofonlar kotu ben thock seviyorum ama bu butceye bu var galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani mizar yellow mu yoksa mk61 red falan mi cunku mk61in yellowu var mi bilmiyorum
Sattığım yok ama ayarlayabilirim bir tane. Özele gelsizin sattiginiz var mi hocam 1.5k ya sizden alim
Tamamdır duruma göre konuşuruz yine.hoxam simdi hemen alamayabilirim daha sisteme 1 ay daha bekliyip monitor alicam sonra mouse sonra klavye.
Hocam bende de e yosso z11 var, tok hissiyatlı switch var mı ucuz yollu?Tamamdır duruma göre konuşuruz yine.
Aliexpressten Holy panda switch alabilirsin.Hocam bende de e yosso z11 var, tok hissiyatlı switch var mı ucuz yollu?
bende 4k'sını alsam mı hala kararsızım allah kahretsin seni connectgameHocam bu ısrarınızla ben de sipariş verdim vallahi.Nays kupon derken 1188Tlye denk geldi fakat 4k versiyonunu almadım.
Kanka al gitsin.bende 4k'sını alsam mı hala kararsızım allah kahretsin seni connectgame