Çok yüksek fpsler de almıyorum oyunda ama yine de 4k mıKullanabiliyorsunuz diye biliyorum.
Çok yüksek fpsler de almıyorum oyunda ama yine de 4k mıKullanabiliyorsunuz diye biliyorum.
istersen normal prosunu al o da iyidirÇok yüksek fpsler de almıyorum oyunda ama yine de 4k mı165 hz monitör için pek önermiyorlar ama
4khzde normal olarak daha fazla yer ama 2 3 gün gider zaten 1 2 saatte şarj oluyorbataryası falan nasil 4khzde çok mu hızlı yer şarjı
4k olanı aldım, dongle kullanmasam da olur, durur bir yer deistersen normal prosunu al o da iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4khzde normal olarak daha fazla yer ama 2 3 gün gider zaten 1 2 saatte şarj oluyor
Çok iyi yaptın ilerde ayrı almak istesen bulamazdın.4k olanı aldım, dongle kullanmasam da olur, durur bir yer de400 TL boş yere mi verdim bilmiyorum ama ^^
Amaan ikisi de aynı zaten, profesyonel oyuncu da değilim işimi görsün yeterÇok iyi yaptın ilerde ayrı almak istesen bulamazdın.
Dareu derim ben.Amaan ikisi de aynı zaten, profesyonel oyuncu da değilim işimi görsün yeterpeki pulsar x2 mi dareu a950 pro mu daha iyi? aynı gibi duruyor.
pulsar x2 beyazının fiyatı baya düşmüş o yüzden merak ettim.Dareu derim ben.