SatisFaction
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Emojinin uyumuna çok güldüm
Teslim edildi olduktan sonra ve iade talebine yanlış ürün diye girdiyseniz, sipariş onaylandıktan sonra gelmesi lazımdı.Hayır aldım geri iade ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
.d
Bu gelcekse gelmese de olur
saldırgan bi yorum görürsen o benimkidir. 2k 2.el bi monitör alıcaktım vazgeçtim 0 3.5k mis diye, olayın ciddiyetini anlayıncada diğerini kaçırıp istemeye istemeye bi monitör aldım kurarken ekranı çatladı 1 saat kullanmadan...H.o.
Kupon için almıştım,kuponlada kedi maması aldım sokak hayvanları faydalansın birazda.
da forum online.
Alıntıyı görüntüle
o yüzden sordum ama müşteri hizmetleriyle iletişime geçip alırım ben onu sorun yokTeslim edilmeden kapıdan mı gönderdin hocam?
Bu durumda vermemiş olabilir belki.
Musteri hizmetleri yardimci olmuyor bu konu da konustumo yüzden sordum ama müşteri hizmetleriyle iletişime geçip alırım ben onu sorun yok
Musteri hizmetleri yardimci olmuyor bu konu da konustum
Açıklamasında yazıyor mu yanlış ürün gönderimi diye. Konuda attığım fotoda yazıyor mesela.Ben yazdım şimdi "Kontrol ettiğimde ürün kuponunun tanımlaması bugün sizlere bildirilmiş ve 24 saat içinde sizlere aktarılır.Sizlerden ricam beklemeniz olacak." diye cevap geldi bu 25 TL başka bir şey için sanırım
Geçenlerde flash almıştım o iptal olmuştu ona istinaden 25 tl vermişlerAçıklamasında yazıyor mu yanlış ürün gönderimi diye. Konuda attığım fotoda yazıyor mesela.
büyük geçmiş olsun. servisle görüştünüz mü memnuniyet adına belki insafa gelirlersaldırgan bi yorum görürsen o benimkidir. 2k 2.el bi monitör alıcaktım vazgeçtim 0 3.5k mis diye, olayın ciddiyetini anlayıncada diğerini kaçırıp istemeye istemeye bi monitör aldım kurarken ekranı çatladı 1 saat kullanmadan...
outlet ürün aldım ya, aldığım kişi faturasının veya garantisinin olmadığını söyledi outlet olduğu içinbüyük geçmiş olsun. servisle görüştünüz mü memnuniyet adına belki insafa gelirler
alt limit var mı?Arkadaşlar iadeniz onaylandıysa hesabınızı kontrol edin
Alt limitsiz.
Alıntıyı görüntüle
Alıp iade ederim diye düşünenlere iptal ettirenlere selam olsun...
Not: Yanlış ürünse kupon alırım düşüncesiyle almadım. Kuponu da yanlışlıkla bir şey alırken fark ettim.