5070 ti çok pahalı olur ilk çıktığında.Arkadaşlar sizce 2K için RTX 4070 Ti SUPER almak mı 2 ay bekleyip RTX 5070 Ti almak mı?
Hocam 2K için fazla o kart ya.4080 super alın bence hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
palit gainward vb markalar istemiyorum derseniz gigabyte 4080 super 44.500 incehesapta
fiyat farkı çok yok hocam ondan demiştim işlemciniz ne kiHocam 2K için fazla o kart ya.
bu fiyattayken almayın onu hocam adam kazıklamak değil de dolandırmak gibi bir şey şuan o fiyat ve 4080superle baya iyi matchleşir bence aynı fiyata alın onuHocam 9800X3D alacağım.
Hocam 4080 SUPER 2K için çok fazla bir kart gibi geliyor.bu fiyattayken almayın onu hocam adam kazıklamak değil de dolandırmak gibi bir şey şuan o fiyat ve 4080superle baya iyi matchleşir bence aynı fiyata alın onu
https://www.akakce.com/ekran-karti/...er-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,525917378.html senin yerinde olsam bu kartı alır keyfime bakarım. kim bilir ne kadara çıkacak, kaç gb vrami olacak, ne kadar beklicen falan ohoooHocam 4080 SUPER 2K için çok fazla bir kart gibi geliyor.
2k için fazla değil bence hocam ileride niye bu kartı almadım diye pişman olacağınızı tahmin ediyorum çünkü aynı fiyat ve arada ciddi bir performans farkı varHocam 4080 SUPER 2K için çok fazla bir kart gibi geliyor.
10k varfiyat farkı çok yok hocam ondan demiştim işlemciniz ne ki