2K IPS MONİTÖR TAVSİYESİ

AEGON

80+ Silver
Reaksiyon skoru
985
Bütçe
4500
Merhaba arkadaşlar. İmzamdaki sistemi kullanıyorum 1080p 144hz monitörü mü 2.ci ekran yapıp 2k monitöre geçmeyi düşünüyorum max bütçem 4500 tl ama daha düşük fiyatlı fp monitörde tercih edebilirim indirim de bekliyebilirim acelem yok tavsiye edebileceğiniz monitör var mı ?

Valla ben trendyoldan wiewsonic 2k 144hz ips 27 inch aldim gayet memnunum ama puani biraz düşük. Hic bir sorun yaşamadım cokta güzel görüntüsü var Masallah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/chc5zdr7m8 ben 3400 e almistim düşmüş bile çok guzel bence.

Valla ben trendyoldan wiewsonic 2k 144hz ips 27 inch aldim gayet memnunum ama puani biraz düşük. Hic bir sorun yaşamadım cokta güzel görüntüsü var Masallah.

https://ty.gl/chc5zdr7m8 ben 3400 e almistim düşmüş bile çok guzel bence.
Freesync filan açınca görüntüde yırtılma oluyor mu hocam

Ips panele göre görüntü nasıl oluyor hocam
Hocam ne yaptığınıza ve panelin kalitesine bağlı. Samsung panelleri bazı ips'lere oranla daha kaliteli mesela . Hikayeli oyunlar oynuyorsanız ips daha mantıklı olabilir (panele göre). Rekabetçi oyunlarda gecikme süresi vs. durumlardan ötürü VA panel tercih edenler de mevcut

Hocam ne yaptığınıza ve panelin kalitesine bağlı. Samsung panelleri bazı ips'lere oranla daha kaliteli mesela . Hikayeli oyunlar oynuyorsanız ips daha mantıklı olabilir (panele göre). Rekabetçi oyunlarda gecikme süresi vs. durumlardan ötürü VA panel tercih edenler de mevcut
Daha çok fps oyunları oynuyorum hocam csgo valorant bunun yanında fifa ve forza filanda oynuyorum önereceğiniz monitörün linkini atabilirmisiniz?

Fiyatı uçuk gözüküyor hocam

Daha çok fps oyunları oynuyorum hocam csgo valorant bunun yanında fifa ve forza filanda oynuyorum önereceğiniz monitörün linkini atabilirmisiniz?

IPS Panelden şaşmayın, VA panellerin teknolojik tasarımları gereği her türlü ghosting oluyor bazı modellerde çok bazı modellerde az ama mutlaka olur, IPS panellerde ghosting olmaz diye bir durum yok ama VA panellere göre kıyaslandığında çok daha az olur, ben şahsen bir çok VA panel denedim 60-75Hz bir monitör alıp film dizi izlerim diyorsan alınır çünkü özellikle siyah renker IPS'e göre çok daha güzel gözükür ama özellikle 144-165Hz modelleri yenileme hızının da yüksek olmasıyla beraber rahatsız edici şekilde ghosting oluyor.

Arkadaşın üstte bahsettin viewsonic modelini de alacaktım ancak ondan önce Asus VG27AQ modelini denedim her anlamda çok memnun kaldım, kısacası VA panellerden uzak durmanı tavsiye ederim, konuda paylaşılan viewsonic monitör hakkında internette bazı kötü yorumlar da var ama denemekten zarar gelmez bence, satıcı Trendyol'un kendisi iade konusunda çok sıkıntı çıkartmazlar diye düşünüyorum, tabii ki bizim ülkede irili ufaklı tüm firmalar müşteri memnuniyeti konusunda yanlışlar yapıyor siz nasıl bir durum ile karşılaşırsınız emin değilim.

ben 4500 e almıştım 3 ay oldu. bakmadım fiyatına hocam pardon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,277
Üyeler
192,669
Son üye
merirm