- Reaksiyon skoru
- 25
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Çıksa bile hb iade ve değişime sorun çıkarmıyor, denenir bence.Hocam ölü piksel çok fazla çıkıyormuş sanırım ondan korktum
Denemeye değer diyorsanız denemek isterim ben de hocam. Bütçeyi 10kya kadar çıkartabilirim, bu monitörden daha iyi dediğiniz bir monitör var mı acaba ?Çıksa bile hb iade ve değişime sorun çıkarmıyor, denenir bence.
Daha iyi değil de alternatif olabilir diyeceklerim bile 11k olmuş hocam, deneyin bunu kasım ayındaki fiyatında.Denemeye değer diyorsanız denemek isterim ben de hocam. Bütçeyi 10kya kadar çıkartabilirim, bu monitörden daha iyi dediğiniz bir monitör var mı acaba ?
Tamamdır hocam çok teşekkür ederimDaha iyi değil de alternatif olabilir diyeceklerim bile 11k olmuş hocam, deneyin bunu kasım ayındaki fiyatında.
Bütçe çıkarsa Samsung Odyssey G6 G65B öneririm. Samsung Shop üzerinden öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye alınabiliyorDenemeye değer diyorsanız denemek isterim ben de hocam. Bütçeyi 10kya kadar çıkartabilirim, bu monitörden daha iyi dediğiniz bir monitör var mı acaba ?
Öneri için çok teşekkürler hocam fakat bu VA panelmiş. IPS diye heyecanlanmıştımBütçe çıkarsa Samsung Odyssey G6 G65B öneririm. Samsung Shop üzerinden öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye alınabiliyor
Lenovo IPS panelmiydi hocam yoksa Va falan mı?Yükleniyor...
www.hepsiburada.comArkadaşlar bu 2 model arasında kaldım. Başka önerisi olan da yazabilir. Bütçe bu civarlardaYükleniyor...
www.hepsiburada.com
IPS.Lenovo IPS panelmiydi hocam yoksa Va falan mı?
Lenovo al geç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
IPS.