Hemde nasıl eder var ya27 inc 1080p monitörde pikseller rahatsız eder mi?
Yanlış yönlendirme nerde sınırda çalıştırıyo dlss var fg var ayrıca ultra oynamaz high oynar 1080p ben kullanıyorum yeni nesil oyunlarda iyi değillaptop 4070 i 2kyı güncel oyunlarda çok sınırda besler iyi bi 1080 p monitör daha çok işine yarar
kendim 4070 super kullanıyorum hellblade 2 de benim kartım öldü nasıl yetiyo 4070 laptop 2k highda bunaHemde nasıl eder var ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış yönlendirme nerde sınırda çalıştırıyo dlss var fg var ayrıca ultra oynamaz high oynar 1080p ben kullanıyorum yeni nesil oyunlarda iyi değil
Bende 1080p 7800xt kullanıyorum ve kalite olarak 1080p hele kenar yumuşatmada baya kötü. Saf güçte olmasada Dlss frame gen vs hallederkendim 4070 super kullanıyorum hellblade 2 de benim kartım öldü nasıl yetiyo 4070 laptop 2k highda buna
2k al dlss açarsın bütce yeterse g6g65bHP VİCTUS
RTX 4070
RYZEN 7 7840HS
16GB
LAPTOPUM VAR MONİTÖR ALMAK İSTİYORUM 1080P Mİ YOKSA 2K MONİTÖR ALMALIYIM
arkadaşta atmış zaten
Merhaba bu bütçelere gerek olmadığını düşünüyorum 2k 180hz için pivot özelliği çok önemli değilse bunu tercih edin derim bende bir süredir kullanıyorum tavsiye ederim tüm özellikleri güzelarkadaşta atmış zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemekwww.mediamarkt.com.tr
hangisi daha iyi
Gamepowera 7 k vermektense çok daha iyi alternatifler bulur bu bütçedeMerhaba bu bütçelere gerek olmadığını düşünüyorum 2k 180hz için pivot özelliği çok önemli değilse bunu tercih edin derim bende bir süredir kullanıyorum tavsiye ederim tüm özellikleri güzel
Gamepower ama içindeki panel çok kaliteli İphone a panel üreten firmadan temin ediliyor parça kaliteside gayet yerinde ışık sızmasıda çok az şahsen kaliteli bir ürün olduğunu düşünüyorumGamepowera 7 k vermektense çok daha iyi alternatifler bulur bu bütçede
Bunu da tercih edebilirsin arkadaşımda var oda memnun pivot olması zorunlu değil 1800 TL'ye f80 monitör kolu alırsın hem masan daha da açılır şık bi görüntü olur ama almadan önce kontrol et monitör kolu uyar mı diyeMerhaba bu bütçelere gerek olmadığını düşünüyorum 2k 180hz için pivot özelliği çok önemli değilse bunu tercih edin derim bende bir süredir kullanıyorum tavsiye ederim tüm özellikleri güzel