Monitörü 900 e aldığında yazdınmı ?şikayet vara yazdım tedariki olmayan ürünün satışa açılması suçtur.
Biliyorduk gelmeyeceğini ama aksiyon olsunMonitörü 900 e aldığında yazdınmı ?
hocam neden başkasının parasının derdine düşüyorsunuz tartışmak için sormuyorum insanlar şansını deniyor kaybedeceği bir şey yok yani sen yapmıyorsan da başkasına muhalif olma burda boş ver diğer konularla ilgilenMonitörü 900 e aldığında yazdınmı ?
Fiyat yanlışlığı değil sorun ürün tedarik edilemediği için iptali.Monitörü 900 e aldığında yazdınmı ?
Şans diyorlar dahada patliom ula 900 e 1080p 60hz monitör satmıyorlar 2k 180 hz monitörü sana 900 e mi vercekler .hocam neden başkasının parasının derdine düşüyorsunuz tartışmak için sormuyorum insanlar şansını deniyor kaybedeceği bir şey yok yani sen yapmıyorsan da başkasına muhalif olma burda boş ver diğer konularla ilgilen
vermeyecekler haklısın ama ben de diyorum ki sa na ne? neden benim paramın derdine düşüyorsun?Şans diyorlar dahada patliom ula 900 e 1080p 60hz monitör satmıyorlar 2k 180 hz monitörü sana 900 e mi vercekler .
Aga git paranı nereye harciyorsan harca banane ama gelecek umuduyla şıkayet var yazman falan komik ya .vermeyecekler haklısın ama ben de diyorum ki sa na ne? neden benim paramın derdine düşüyorsun?
Thh verin yawww ((!!))LAN OLUM İADE TALEBİNİZ TAMAMLANDI DİYOR NAMUSSUZ ŞEREFSİZLERE BAK BEN İADE TALEBİNDE BULUNMUŞUM GİBİ DAVRANIYORLAR
Tamam dostum en komik sensin anladıkAga git paranı nereye harciyorsan harca banane ama gelecek umuduyla şıkayet var yazman falan komik ya .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thh verin yawww ((!!))
Bide kızıyor . Türk firmalarından aliexpress gibi bir davranış beklemek zor .Tamam dostum en komik sensin anladık
Bakın bu adamın rahatlığına gelmediği için kudurmuyor bu eleman gibi olun .Biliyorduk gelmeyeceğini ama aksiyon olsun
kanka ben de vermiyorum bir yere zaten gelmeyecekti. ama sen burda insanlara toksiklik yapıyorsun gerek yok diyorum sadece boş ver diyorum geç yani senlik bir şey yok burdaAga git paranı nereye harciyorsan harca banane ama gelecek umuduyla şıkayet var yazman falan komik ya .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thh verin yawww ((!!))
ciki ciki ban banLAN OLUM İADE TALEBİNİZ TAMAMLANDI DİYOR NAMUSSUZ ŞEREFSİZLERE BAK BEN İADE TALEBİNDE BULUNMUŞUM GİBİ DAVRANIYORLAR