2k monitör karşılaştırma

zeprile

80+
Reaksiyon skoru
3
hem ps5 için hem de main monitör olsun diye iki model buldum hangisini almalıyım. Olması şart olan özellikler;
- En az 120hz
- 2K
- IPS
- HDMI 2.1
- G-SYNC
Bütçe max 2. attığım monitör kadar

1- ASUS 27" TUF GAMING VG27AQM1A 1Ms(GTG) 260Hz QHD GAMING MONITOR

2- LG 27" ULTRAGEAR 27GR83Q-B 1Ms 240Hz QHD IPS GAMING MONITOR

Asusun panelleri şu an bildiğim kadarıyla LG ve çoğu markadan daha iyi ve kaliteli, yetkili satıcıdan satın alırsanız güzel olur, ayrıca monitör konusunda dükkandan almanızı şiddetle tavsiye ederim, yoksa ölü piksel olayı ile uğraşmak çok hoş olmuyor, geri paketle kargoya gönder iade falan bekle uzun süreçler. Bu konu da vatanı tavsiye edebilirim, şayet arada ki fiyat farkı çok değilse, genelde peşin fiyatına 3 taksitte çabası oluyor.

Asusun panelleri şu an bildiğim kadarıyla LG ve çoğu markadan daha iyi ve kaliteli, yetkili satıcıdan satın alırsanız güzel olur, ayrıca monitör konusunda dükkandan almanızı şiddetle tavsiye ederim, yoksa ölü piksel olayı ile uğraşmak çok hoş olmuyor, geri paketle kargoya gönder iade falan bekle uzun süreçler. Bu konu da vatanı tavsiye edebilirim, şayet arada ki fiyat farkı çok değilse, genelde peşin fiyatına 3 taksitte çabası oluyor.
vatandan almayı düşünüyorum ben de evet. Fakat aradığımda asus olanında vrr yok dedi oynarsın ama 60hz alırsın ps5 için dedi bu yüzden lg alacam gibi gözüküyor aldığımda da zaten testini yaptıracam ölü piksel vs sorun olmasın diye bide 3 taksit de peşin fiyataymış zaten daha iyi olur

Geri