Neler Yeni

Öneri 2k Mönitor önerir misiniz?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Senin monitörün bu mu hocam
hayır hocam benim bahsettiğim monitör 165 hz ve altta led yok

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
tamam zaten ben de indirimle 2.8k ya aldım :D ?
Tamam hocam şu an baktımda sinizm monitör 2K 165hz pardon ben 1080p sandim bi arkadaş yarim saat bana 1080p monitör söyledi onda dedim yinemi yoksa 1080p önemsiyorlarsa değilmiş takip edicem onuda eğer indirime girerse onu alırım hocam teşekkürederim yardımcı oldunuz için

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Tamam hocam şu an baktımda sinizm monitör 2K 165hz pardon ben 1080p sandim bi arkadaş yarim saat bana 1080p monitör söyledi onda dedim yinemi yoksa 1080p önemsiyorlarsa değilmiş takip edicem onuda eğer indirime girerse onu alırım hocam teşekkürederim yardımcı oldunuz için
monitör hakkında aklınızda kalan herhangi bir ölü piksel ışık süzmesi vb. sorunuz varsa ya da fotoğrafını atmamı isterseniz seve seve yardımcı olurum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
monitör hakkında aklınızda kalan herhangi bir ölü piksel ışık süzmesi vb. sorunuz varsa ya da fotoğrafını atmamı isterseniz seve seve yardımcı olurum
Hocam şunları yaparsanız ve soylersiniz çok sevindirdi

Öncelikle monitör sağ sola dönebiliyormu yukarı aşağı felan

Ve bir sıkıntı yaşadıysanız bilgilendirirseniz sevinirim
2k 165 hz de sıkıntı oldumu hiç gecikmesinde nvdia experience uygulamasını yükleyip bakabilirsiniz alt+r yaparak sağ üst tarafta oyunda anlık gecikme ve fps değerlernini görebiliyorsunuz

Ve mönitörün ses çıkışı varmı dahili haporlörü
(Telefondan yazıyorum hatalı yazım olduysa kusura bakmayın otomatik düzenliyor)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam şunları yaparsanız ve soylersiniz çok sevindirdi

Öncelikle monitör sağ sola dönebiliyormu yukarı aşağı felan

Ve bir sıkıntı yaşadıysanız bilgilendirirseniz sevinirim
2k 165 hz de sıkıntı oldumu hiç gecikmesinde nvdia experience uygulamasını yükleyip bakabilirsiniz alt+r yaparak sağ üst tarafta oyunda anlık gecikme ve fps değerlernini görebiliyorsunuz

Ve mönitörün ses çıkışı varmı dahili haporlörü
(Telefondan yazıyorum hatalı yazım olduysa kusura bakmayın otomatik düzenliyor)
monitörün sağ sola ya da aşağı yukarı dönme özelliği yok, zaten arka kısımda ayakların başı doğrudan vidalanıyor.
monitörün beni pek de rahatsız etmese de normal bulduğum bir eksiği var

g sync doğrudan desteklemiyor bu yüzden free sync kullanmayı denedim ve görüntünün parlaklığından titreklik olmaya başladı bu yüzden bu ayarı kapattım zaten free sync açık veya kapalı olduğunda pek bir fark yaratmıyor zaten temelinde belli başlı fps aralığının altına indiğinde kare sayısını 2 katına çıkartması, zaten bu monitörü alan kişi yüksek fps oyunlarda takılacağından bunu pek umursayacağını sanmıyorum

bunun dışında görüntüsünde bir sorun yok netliği felan gayet iyi çerçevesi gayet ince
şu an oyun sarmadığından mining yapıyorum mining driver'ı kullanıyorum ondan dolayı optimizesinde sorun olabilir belki daha düşük ms verebilirdi bilmiyorum 6 ms üstüne çıkmıyor.
(dilerseniz bana akşam 20.00 gibi özelden veyahut buradan hatırlatın en güncel driver kurup tekrar test ederim).
nvdia reflex+takviye olarak ayarlı
Screenshot_22-min.png

Monitörde dahili hoparlör bulunmuyor.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
monitörün sağ sola ya da aşağı yukarı dönme özelliği yok, zaten arka kısımda ayakların başı doğrudan vidalanıyor.
monitörün beni pek de rahatsız etmese de normal bulduğum bir eksiği var

g sync doğrudan desteklemiyor bu yüzden free sync kullanmayı denedim ve görüntünün parlaklığından titreklik olmaya başladı bu yüzden bu ayarı kapattım zaten free sync açık veya kapalı olduğunda pek bir fark yaratmıyor zaten temelinde belli başlı fps aralığının altına indiğinde kare sayısını 2 katına çıkartması, zaten bu monitörü alan kişi yüksek fps oyunlarda takılacağından bunu pek umursayacağını sanmıyorum

bunun dışında görüntüsünde bir sorun yok netliği felan gayet iyi çerçevesi gayet ince
şu an oyun sarmadığından mining yapıyorum mining driver'ı kullanıyorum ondan dolayı optimizesinde sorun olabilir belki daha düşük ms verebilirdi bilmiyorum 6 ms üstüne çıkmıyor.
(dilerseniz bana akşam 20.00 gibi özelden veyahut buradan hatırlatın en güncel driver kurup tekrar test ederim).
nvdia reflex+takviye olarak ayarlı
Alıntıyı görüntüle

Monitörde dahili hoparlör bulunmuyor.
Teşekkür ederim hocam bilginiz için ben imzadaki sistem ile mining yaparken cs ye girdimde gecikme değeri 1.8 geçtimi görmedim hiç ama dediniz gibi minig de 2k da gecikme fazlaolabilir o sağ sola donmemesi biraz kötü oldu ama 165 hz 2k olması çok iyi eğer 2700 2800 e inerse alacağım inmez isede diğer msı monitörü alırım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Teşekkür ederim hocam bilginiz için ben imzadaki sistem ile mining yaparken cs ye girdimde gecikme değeri 1.8 geçtimi görmedim hiç ama dediniz gibi minig den olabilir o sağ sola donmemesi biraz kötü oldu ama 165 hz 2k olması çok iyi eğer 2700 2800 e inerse alacağım inmez isede diğer msı monitörü alırım
oyun farkı da olabilir hocam yine de sizi yanlış yönlendirmemek adına güncel driver ile daha sonra tekrar foto atarım

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
oyun farkı da olabilir hocam yine de sizi yanlış yönlendirmemek adına güncel driver ile daha sonra tekrar foto atarım
Tamam hocam çok teşekkürederim sonra foto atarsanizda sevinirm

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Can ULUDAĞ
Tamam hocam çok teşekkürederim sonra foto atarsanizda sevinirm
Hocam başlıktaki almak istediğiniz monitör yenilenmiş monitör yazıyor açıklamada, muhtemelen panelinde sıkıntı vardı ve giderildi, yani 0 bir ürün almıyorsunuz her ne kadar garantisi olsa da. Söylemek istedim.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Hocam başlıktaki almak istediğiniz monitör yenilenmiş monitör yazıyor açıklamada, muhtemelen panelinde sıkıntı vardı ve giderildi, yani 0 bir ürün almıyorsunuz her ne kadar garantisi olsa da. Söylemek istedim.
hocam bu yenilenmişmi nerden bakıyoruz göremedim ben

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Can ULUDAĞ
TEŞHİR ÜRÜNÜDÜR

1-3 ADET ÖLÜ PİXEL OLUP ÖNEMSİZDİR

2 YIL MSI TÜRKİYE GARANTİLİDİR

GARANTİ FATURA TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAR

2433 liraya da bir tane var. Onda da yenilenmiş yazıyor.

Top Bottom