merhaba arkadaşlar bu monitör iyi midir bilgisi olan var mı ve ya kullanan
Alıntı yapıyorum.merhaba arkadaşlar bu monitör iyi midir bilgisi olan var mı ve ya kullanan
hocam peki şuan ki ekranım 1080p 270 hz yeni alacağım 2k yı 180 hz alsam bir sorun oluşur mu sizce240hz şart ise ve bütçe yetiyor ise https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-wqhd-g-sync-oyuncu-u-fiyati,312592332.html
Ne gibi bir sorun oluşabilir ki? Sistem performansınız belki yetmiyor olabilir 2k'ya, oyunlarda üzer o şekilde de. Sisteminiz nedir?hocam peki şuan ki ekranım 1080p 270 hz yeni alacağım 2k yı 180 hz alsam bir sorun oluşur mu sizce
i9 14 9000kf 4080 süper var ram 48gb anakart da gigabyte z790 D sistemden sıkıntı çıkartmaz muhtemelende daha önce çift ekran yapmadım hiç neyi dengelemem gerek bilmiyorum atıyorum ikiside 240 mı olmalı birisi 180 olursa ne sorun olur olmaz mı ve ya bilmiyorumNe gibi bir sorun oluşabilir ki? Sistem performansınız belki yetmiyor olabilir 2k'ya, oyunlarda üzer o şekilde de. Sisteminiz nedir?
He sistem iyiymiş hocam 4K bile oynatıri9 14 9000kf 4080 süper var ram 48gb anakart da gigabyte z790 D sistemden sıkıntı çıkartmaz muhtemelende daha önce çift ekran yapmadım hiç neyi dengelemem gerek bilmiyorum atıyorum ikiside 240 mı olmalı birisi 180 olursa ne sorun olur olmaz mı ve ya bilmiyorum
ya şöyle açıkçası muhtemelen fps oyunlarımı cs dir valo dur bunları 1080 p olanla oynarım 24 inç birde 2k almak istediğimle biraz daha fifa ve ya keyfi oyunlarım için alıcam o yüzdende acaba 180 hz alsam bir şey değişmez mi acaba diye düşünüyorum bir taraftanda para veriyorken iyi bir şey alayım diye aradayım işte çünkü 180 hz olan 2 k monitörler çok daha uygunHe sistem iyiymiş hocam 4K bile oynatırYani 240 ve 180 olması sorun oluşturmaz sistem için ama sizin için olabilir, bir ekran daha akıcı iken diğeri daha yavaş gibi gelebilir. Şahsen bir ekran 144, diğeri 75 iken farkı hissedebiliyorum. Bütçenizin yettiği şekilde bence her iki monitörü de aynı monitörden almaya çalışın. Tabi ikinci monitör çok kullanılmayacaksa sallıyorum biri 360, diğeri 60hz falan da olabilir size kalmış. Ben ikisini de aktif kullanacakmışsınız gibi söyledim.
Bütçe ve yapacaklarınızı söylerseniz biraz daha iyi yardımcı olabiliriz.
senin önerin ne olurduAlıntı yapıyorum.
"Kötü monitör.
Renk gamutu ve doğrulukları bakımından gamma hariç segmenti olan 4 monitöre (MSI G274QPF E2, Philips 27M2N5500, AOC Q27G4X, Lenovo R27QE) çok benzese de bunlardan çok çok daha düşuk (870 vs 1200-1450) kontrasta ve daha düşük parlaklığa (320 vs 320-380) parlaklığa sahip. Gamma'da nedense anormal kötü çıkmış.
Kontrast faciası tek başına değil. Önceki versiyonu olan VX2780 gibi çok yavaş bir model. Fazlasıyla ghosting var. VX2780 gördüğüm en yavaş IPS'lerden biriydi, bu da onun bir tik iyisi ama hala aynı kategoride."
Ne kadara aldınız hocam ve memnun musunuzPhilips Evnia 27M2N5500 buna bak. Bende yeni siparis verdim bekliyorum.