hocam dün baktım daha , 1 günde 4-5 satıcıdan nasıl stok kalmadıStok kalmamıştır kimse de.
hocam dün baktım daha , 1 günde 4-5 satıcıdan nasıl stok kalmadı
bir tane teknosa da vardı , birtane de tekramarket gibi bir satıcı vardı , birtane daha vardı ama emin değilimAynı satıcı mı, farklı satıcı mı?
3070 ti a 1080p de ne biliyim hocam ya , ya varya allah çarpsın dün siparş edicektm ama pc kolikten sipariş onaylanmadığı için etmemiştim , dedim onaylansın ediyim monitörü , ben nerden biliyim ertesi gün kalkıcak , allah belasını versin ya2k monitörler yaşama sevincim ve mutluluğum gibi anında ortadan kayboluyor. Canını yediğimin ülkesi teknoloji fakiri. Herhangi bir teknolojik alet ya gelmiyor ya da alınacak fiyatta olmuyor. Alkol bağımlısı bile olamıyoruz ülkede fiyatlardan dolayı. Bu ülkeden kaçamadan ölürsem tanrıya 2 çift sözüm var. Seve seve para biriktirip gidip 8-9kya satılan monitörleri alcan ya da 1080p deva
piyasadan 2k ucuza satıyorlar , nasıl okdr ucuza satıyorlardı anlamadım ama tam ben alıcakkenZamlamak için piyasadan çekmişlerdir 1-2 güne stok eklerler min +500 TL ile birlikte