18 bine oled monitör yok ne yazık ki. O bütçede sadece ips monitör alınabilir. En ucuz oled 23kRenk önemliyse OLED alman lazım hocam
18 bine oled monitör yok ne yazık ki. O bütçede sadece ips monitör alınabilir. En ucuz oled 23kRenk önemliyse OLED alman lazım hocam
Eğer renkler gerçekten çok önemliyse biraz daha para biriktirip "DELL Alienware AW2725DF" bunu almanı öneririm. Ama para biriktirecek yada bekleyecek durumun yoksa güzel bir IPS ekranda işini görür hocam.Bütçemi yazdım hocam varsa bu bütçede önereceğin OLED değerlendirebilirim.
Msı g 321 q ya bir bak derimMerhaba arkadaşlar,
2K ve 27" monitör arıyorum. Monitör genel olarak oyunlarda kullanıcam ama renk doğruluğu da çok önemli işlerim için. Gerçek düşük gecikme ve düşük ghosting e sahip model arayışım var. Test sonuçlarına dayanarak öneri yaparsanız sevinirim.
27" arıyorum hocamMsı g 321 q ya bir bak derim
Bu modele bakmıştım renk konusunda iyi duruyor ama oyun tarafında o kadar iyi değilEğer renkler gerçekten çok önemliyse biraz daha para biriktirip "DELL Alienware AW2725DF" bunu almanı öneririm. Ama para biriktirecek yada bekleyecek durumun yoksa güzel bir IPS ekranda işini görür hocam.