Neler Yeni

2K Monitör Tavsiye (10-18K)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bütçemi yazdım hocam varsa bu bütçede önereceğin OLED değerlendirebilirim.
Eğer renkler gerçekten çok önemliyse biraz daha para biriktirip "DELL Alienware AW2725DF" bunu almanı öneririm. Ama para biriktirecek yada bekleyecek durumun yoksa güzel bir IPS ekranda işini görür hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Gök
Merhaba arkadaşlar,
2K ve 27" monitör arıyorum. Monitör genel olarak oyunlarda kullanıcam ama renk doğruluğu da çok önemli işlerim için. Gerçek düşük gecikme ve düşük ghosting e sahip model arayışım var. Test sonuçlarına dayanarak öneri yaparsanız sevinirim.
Msı g 321 q ya bir bak derim

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay
Msı g 321 q ya bir bak derim
27" arıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer renkler gerçekten çok önemliyse biraz daha para biriktirip "DELL Alienware AW2725DF" bunu almanı öneririm. Ama para biriktirecek yada bekleyecek durumun yoksa güzel bir IPS ekranda işini görür hocam.
Bu modele bakmıştım renk konusunda iyi duruyor ama oyun tarafında o kadar iyi değil

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
27" arıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu modele bakmıştım renk konusunda iyi duruyor ama oyun tarafında o kadar iyi değil
Oyun tarafında sizi memnun etmeyen nedir hocam?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
gecikme süreleri inputlag durumu
Hocam input lag ms ile ölçülür ve bu monitör 0.03 ms, sizin bilgisayarınız ve internetiniz gereksinimleri karşıladığı sürece nasıl bir gecikme yaşayabilirsiniz ki? Daha sonra bu konuşmaları okuyacak olanlar yanlış bilgi edinmesinler diye yazıyorum bunları yanlış anlamayın.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay
Hocam input lag ms ile ölçülür ve bu monitör 0.03 ms, sizin bilgisayarınız ve internetiniz gereksinimleri karşıladığı sürece nasıl bir gecikme yaşayabilirsiniz ki? Daha sonra bu konuşmaları okuyacak olanlar yanlış bilgi edinmesinler diye yazıyorum bunları yanlış anlamayın.
Hocam sizin yazdığınız 30k lık monitörmüş, o kadar bütçem olsa zaten alırdım oledlerden birini. Ben sizin AW2723DF önerdiğinizi sanıyordum. Biraz dediğiniz fiyat farkı bütçemin 2 katı zaten. Samsung G6 OLED modeli fiyat olarak daha avantajlı ama malesef bütçem yok o kadar.

MertCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mertcan Özbek
Merhaba arkadaşlar,
2K ve 27" monitör arıyorum. Monitör genel olarak oyunlarda kullanıcam ama renk doğruluğu da çok önemli işlerim için. Gerçek düşük gecikme ve düşük ghosting e sahip model arayışım var. Test sonuçlarına dayanarak öneri yaparsanız sevinirim.
Epey'den monitörün teknik puanına ve renk gamasına bakabilirsiniz. Çoğu OLED ten daha geniş renk gamına sahip.
MSI 27" Mpg 274Urf Qd 3840X2160 (Uhd) 16:9 Flat Rapıd Ips 160Hz 0.5Ms Gtg Adaptıve-Sync Gamıng Monıtor
renk gamı bazı oledlerden daha iyi. Renklerde OLED daha iyi demek yanlış olur. OLED paneline göre değişir.
Bence 18000 TL bütçeniz varsa alınabilecek en iyi monitördür. Bundan sonrası OLED'lerdir (30K+) ancak kesinlikle pişman olmayacaksınız.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay
Epey'den monitörün teknik puanına ve renk gamasına bakabilirsiniz. Çoğu OLED ten daha geniş renk gamına sahip.
MSI 27" Mpg 274Urf Qd 3840X2160 (Uhd) 16:9 Flat Rapıd Ips 160Hz 0.5Ms Gtg Adaptıve-Sync Gamıng Monıtor
renk gamı bazı oledlerden daha iyi. Renklerde OLED daha iyi demek yanlış olur. OLED paneline göre değişir.
Bence 18000 TL bütçeniz varsa alınabilecek en iyi monitördür. Bundan sonrası OLED'lerdir (30K+) ancak kesinlikle pişman olmayacaksınız.
Bu modeli araştırmıştım güzel ama 4k olduğu için vazgeçtim. 2k monitör arıyorum 27"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,879
Üyeler
168,697
Son üye
cuby
Top Bottom