18 bine oled monitör yok ne yazık ki. O bütçede sadece ips monitör alınabilir. En ucuz oled 23kRenk önemliyse OLED alman lazım hocam
18 bine oled monitör yok ne yazık ki. O bütçede sadece ips monitör alınabilir. En ucuz oled 23kRenk önemliyse OLED alman lazım hocam
Eğer renkler gerçekten çok önemliyse biraz daha para biriktirip "DELL Alienware AW2725DF" bunu almanı öneririm. Ama para biriktirecek yada bekleyecek durumun yoksa güzel bir IPS ekranda işini görür hocam.Bütçemi yazdım hocam varsa bu bütçede önereceğin OLED değerlendirebilirim.
Msı g 321 q ya bir bak derimMerhaba arkadaşlar,
2K ve 27" monitör arıyorum. Monitör genel olarak oyunlarda kullanıcam ama renk doğruluğu da çok önemli işlerim için. Gerçek düşük gecikme ve düşük ghosting e sahip model arayışım var. Test sonuçlarına dayanarak öneri yaparsanız sevinirim.
27" arıyorum hocamMsı g 321 q ya bir bak derim
Bu modele bakmıştım renk konusunda iyi duruyor ama oyun tarafında o kadar iyi değilEğer renkler gerçekten çok önemliyse biraz daha para biriktirip "DELL Alienware AW2725DF" bunu almanı öneririm. Ama para biriktirecek yada bekleyecek durumun yoksa güzel bir IPS ekranda işini görür hocam.
Oyun tarafında sizi memnun etmeyen nedir hocam?27" arıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu modele bakmıştım renk konusunda iyi duruyor ama oyun tarafında o kadar iyi değil
![]()
Dell Alienware AW2723DF Review
The Dell Alienware AW2723DF is a 27-inch, 1440p gaming monitor. Part of Dell's Alienware gaming lineup, it replaces the Dell Alienware AW2721D but with a few dif...www.rtings.com
Hocam input lag ms ile ölçülür ve bu monitör 0.03 ms, sizin bilgisayarınız ve internetiniz gereksinimleri karşıladığı sürece nasıl bir gecikme yaşayabilirsiniz ki? Daha sonra bu konuşmaları okuyacak olanlar yanlış bilgi edinmesinler diye yazıyorum bunları yanlış anlamayın.gecikme süreleri inputlag durumu
Hocam sizin yazdığınız 30k lık monitörmüş, o kadar bütçem olsa zaten alırdım oledlerden birini. Ben sizin AW2723DF önerdiğinizi sanıyordum. Biraz dediğiniz fiyat farkı bütçemin 2 katı zaten. Samsung G6 OLED modeli fiyat olarak daha avantajlı ama malesef bütçem yok o kadar.Hocam input lag ms ile ölçülür ve bu monitör 0.03 ms, sizin bilgisayarınız ve internetiniz gereksinimleri karşıladığı sürece nasıl bir gecikme yaşayabilirsiniz ki? Daha sonra bu konuşmaları okuyacak olanlar yanlış bilgi edinmesinler diye yazıyorum bunları yanlış anlamayın.
Epey'den monitörün teknik puanına ve renk gamasına bakabilirsiniz. Çoğu OLED ten daha geniş renk gamına sahip.Merhaba arkadaşlar,
2K ve 27" monitör arıyorum. Monitör genel olarak oyunlarda kullanıcam ama renk doğruluğu da çok önemli işlerim için. Gerçek düşük gecikme ve düşük ghosting e sahip model arayışım var. Test sonuçlarına dayanarak öneri yaparsanız sevinirim.
Bu modeli araştırmıştım güzel ama 4k olduğu için vazgeçtim. 2k monitör arıyorum 27"Epey'den monitörün teknik puanına ve renk gamasına bakabilirsiniz. Çoğu OLED ten daha geniş renk gamına sahip.
MSI 27" Mpg 274Urf Qd 3840X2160 (Uhd) 16:9 Flat Rapıd Ips 160Hz 0.5Ms Gtg Adaptıve-Sync Gamıng Monıtor
renk gamı bazı oledlerden daha iyi. Renklerde OLED daha iyi demek yanlış olur. OLED paneline göre değişir.
Bence 18000 TL bütçeniz varsa alınabilecek en iyi monitördür. Bundan sonrası OLED'lerdir (30K+) ancak kesinlikle pişman olmayacaksınız.