Yardım 2K Monitör Tavsiye (7-10K)

MccuddeN

80+
Reaksiyon skoru
72
Bütçe
10000
2K ips monitör arıyorum. Bütçe 7-10 bin tl arası. Duruma göre 11-12 lere çıkabilirim. Rtx 5070ti sistem dizmeme az kaldı çoğu parçalar hazırda bekliyor. Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum arada dizi film.

2K ips monitör arıyorum. Bütçe 7-10 bin tl arası. Duruma göre 11-12 lere çıkabilirim. Rtx 5070ti sistem dizmeme az kaldı çoğu parçalar hazırda bekliyor. Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum arada dizi film.
Asus rog XG27ACS ve Samsung Odyysey G65B ben ıps panel olduğu için XG27ACS aldım fakat kağıt üzerinde G65B daha iyi sen ona göre seçimini yap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam işlemciyi ne seçtiniz bu düzeyde bende sistem topluyorum merak ettim.

G65B almanı öneririm.

Asus rog XG27ACS ve Samsung Odyysey G65B ben ıps panel olduğu için XG27ACS aldım fakat kağıt üzerinde G65B daha iyi sen ona göre seçimini yap.

g65b kağıt üzerinde değil her türlü daha iyi

almadığım işlemciyle ekran kartı kaldı sadece. 7800x3d yada 9800x3d alıcam. İkisi arasında kalıp duruyorum.

Va panel pek önerilmiyor yinede o monitör almaya değer mi?
Şuan 1080p 24 inc va kullanıyorum. Hiç ips kullanmadım.

almadığım işlemciyle ekran kartı kaldı sadece. 7800x3d yada 9800x3d alıcam. İkisi arasında kalıp duruyorum.

Va panel pek önerilmiyor yinede o monitör almaya değer mi?
Şuan 1080p 24 inc va kullanıyorum. Hiç ips kullanmadım.
Va panel giriş seviye valar için va kötü denir üst seviye va ları görsen ips panel almazsın trdeki tek adam gibi valardan bu fiyat bandında

baktım çok övülmüş alıcam gibi duruyor. Benim merak ettiğim gsync özelliğinin olmaması büyük eksik mi sizce

Geri