linki bulamadım hocam. bulabilirsem ben de deneyeceğim almayısamsung olanını 1 hafta once aldım super bır monıtor. Samsungun kendı sıtesınden ogrencı ındırımı ıle aldım. tavsiye ederım hem televızyon oalrak da kullanılabılıyor kumandası var.
kendı sıtesınde vardı stoklar bıtmıs olabılırlinki bulamadım hocam. bulabilirsem ben de deneyeceğim almayı
Ben bütçemi ayarlayabilirsem Samsung G6 almaya karar verdim. İade konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar.linki bulamadım hocam. bulabilirsem ben de deneyeceğim almayı
Ben kendi sitesinde bulamadım. muhtemelen stoklar bitmiş.Ben bütçemi ayarlayabilirsem Samsung G6 almaya karar verdim. İade konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar.
muhtemelen hocam ben de bulamadım sitesinde. 16 bin TL yazıyorkendı sıtesınde vardı stoklar bıtmıs olabılır
Ben kendi sitesinde bulamadım. muhtemelen stoklar bitmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
muhtemelen hocam ben de bulamadım sitesinde. 16 bin TL yazıyor
buradan giriş yaparsam indirim sağlar mı acaba?![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Alıntıyı görüntüle
Öğrenciysen evetburadan giriş yaparsam indirim sağlar mı acaba?
Ya da bu monitör hocam![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Alıntıyı görüntüle
Yok öğrenci değilim hocamÖğrenciysen evet