Hocam ghosting benim en kafayı taktığım şeylerden biri ya TAA denilen iğrenç anti alasing'i kullanmıyorum sırf aşırı ghosting ve bulanıklaştırma yapıyor diye.
Bu arada Gigabyte modelin revizyonu çıkmış, MSI ile aynı paneli kullanan. Eğer Türkiyede ki revizeli modelse MSI ile bu kadar farkı yok demektir.
Ne ara revizyonu çikti ya? Zaten 2024 model bu.
Kaynak paylaşabilir misiniz?
Hocam satıcıya güvensem g6 yı direkt alırım ama adamların politikası saçma geldiği için Amazon stoklarını bekleyeceğim arkadaşım da msi MAG 274qrf qd e2 aldı ilk aslında niyetim onu almaktı ama arkadaşa gelince testini falan yaptı 5 6 tane ölü piksel çıktı o yüzden onu da almaktan vazgeçtim çocuğun bu 4. Monitör değişimi olacak
3 ölü pikseli neden dert ettiğinizi anlamadım ki ben. Tamam sorunsuz istemek hakkinız %100 katılıyorum, bu ölü piksel işi saçmalık ama işte monitörler çoğunlukla öyle gelmiyor. O 3 piksel göze batan bir yerde değilse, yakın değilse ve zamanla artmazsa sorun olmaz benim için. Sonuçta bundan daha 2560x1440-3=3686397 tane daha var
Benim monitöre üstün körü baktım yoktu. Belki var ben fark etmiyorum şu an. Bu kadar pikseli nasıl tek tek kontrol edeyim?
Benim için ışık sızması ve glow daha önemli açıkçası.
Bir de
@deepinhell bu konudaki mesajları okumanizi tavsiye ederim 274QRF-QD, M27Q X ve G274QPX hakkında.