Scanline sorunu büyütülecek bir şey değil. Oyunlarda zaten fark etmezsin. Normal kullanırken çoğu zaman fark etmezsin. Microsoft storeda yükle kısmı yeşil oluyor sadece orada gözüküyor mesela. Ki sana denk bile gelmeyebilir. Bende de g6 g65b var. Scanline yok. İlk aldığımda vardı. Onu da scanline yüzünden değil(1 hafta sonra incelemede scanlinein ne olduğunu öğrendikten sonra fark etmiştim. O zamana kadar fark etmemiştim.) Ölü piksel yüzünden iade etmiştim.scanline sorunları var diye duydum ve va panel olmasından dolayı şüpheleniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aklımda o asus modelide vardı bunun üstüne g65byi önerdiler daha iyi diye
Bende dün araştırdım scanline sorununu ve pek kafaya takilmicak bir şey olduğunu fark ettim, fps de oynuyorum hikayelide o yüzden alabilirim yardımlarınız için sağolunScanline sorunu büyütülecek bir şey değil. Oyunlarda zaten fark etmezsin. Normal kullanırken çoğu zaman fark etmezsin. Microsoft storeda yükle kısmı yeşil oluyor sadece orada gözüküyor mesela. Ki sana denk bile gelmeyebilir. Bende de g6 g65b var. Scanline yok. İlk aldığımda vardı. Onu da scanline yüzünden değil(1 hafta sonra incelemede scanlinein ne olduğunu öğrendikten sonra fark etmiştim. O zamana kadar fark etmemiştim.) Ölü piksel yüzünden iade etmiştim.
Karma kullanım için g6 g65b daha iyi. Hardcore fps oynuyorsan IPS panel tercih edilebilir. O zaman dahi Xg27acs önermem. Onun yerine Gs27qxa daha iyi olur