Neler Yeni

2k monitörde 1080p oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mikail Köstereli
Selamın aleyküm hayırlı geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlar bir sorum olacak mesela 2k monitörüm var valoranta giriyorum yüksek fps istiyorum Valorant oyunun içinden ekran çözünürlüğünü 1080p ye getiriyorum benim için herhangi bir eksisi veyatta sisteme bir zararı olur mu

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Görüntü kaybından başka bir zararı olmaz.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Doğukan Barut
sistemin özellikleri ne? eğer yüksek sistemi 1080p de kullanıyorsan darboğaz yapar başka bir şey olmaz brom
Selamın aleyküm hayırlı geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlar bir sorum olacak mesela 2k monitörüm var valoranta giriyorum yüksek fps istiyorum Valorant oyunun içinden ekran çözünürlüğünü 1080p ye getiriyorum benim için herhangi bir eksisi veyatta sisteme bir zararı olur mu

sadece görüntü bozuk olur ama çok değil onun dışında zararı olmaz

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ferhat Bilgi
Görüntü kaybı aman aman bir görüntü kaybımı yoksa öyle basit bir şey mi görüntüden yana çok sıkıntım yok yüksek fps almam yeterli
Çok hissedilmez diye düşünüyorum onu kendin deneyip göreceksin görüntü çok bozuk olursa 2k kullan biryerden sonra fps hissedilmiyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama fps artışı yaşanır yaşanmazsa darboğaz oluyor demektir 2k kullanırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mikail Köstereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6800xt ve r5 7600 almayı düşünüyorum

Top Bottom