2k kablosuz beyaz olursa daha iyi olur ama zorunlu değil fps oyunları oynuyorum genelde birde max 400-500 TL ye bir mousepad önerir misiniz?
Genelde palm ve fingertip ama clawda tutuyorum arada
mousepadinde faren uçsun kaçsın mı yoksa daha kontrollu mu olsun2k kablosuz beyaz olursa daha iyi olur ama zorunlu değil fps oyunları oynuyorum genelde birde max 400-500 TL ye bir mousepad önerir misiniz?
Uçsun kaçsın ama kontrol etmektede inanılmaz zorlanmayayim ama speed olsa olur yanı hiç speed denemedim ilk olur![]()
Cooler Master MM712 58GR Kablosuz 2.4G/BT Beyaz Gaming Mouse
Cooler Master MM712 58GR Kablosuz 2.4G/BT Beyaz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr![]()
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mousepadinde faren uçsun kaçsın mı yoksa daha kontrollu mu olsun
boyut ne kadar olsunUçsun kaçsın ama kontrol etmektede inanılmaz zorlanmayayim ama speed olsa olur yanı hiç speed denemedim ilk olur
Uzunda olur karede olur hiç farketmez