Yardım 2k OLED Samsung Alınır mı ?

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,560

dostlar bu monitör alınır mı acaba 5070 ekran kartım var hala 1080p ile uğraşıp duruyorum bende 2k alayım dedim baktım onlar 8 9 10 12k gidiyor dedim oledi yere göğe sığdıramıyorlar oled alayım dedim ne diyorsunuz bu ürün için

yok alınmaz tcl miniled al cebinde 5k kalır sıfır şaka. mat oled gerçekten tam oled keyfi vermiyor

yok alınmaz tcl miniled al cebinde 5k kalır sıfır şaka. mat oled gerçekten tam oled keyfi vermiyor
önerin varmı hacım 5070 in hakkını verecek bir monitör benim önceliğim görüntü çamur olmasın öyle hz ile işim pek yok artık ama yine min 144hz olsun diye düşünüyorum artık araba yarış oyunlarına ağırlık verdim fps oyunlarına çok nadir giriyorum

yorumlar öyle söylüyor :D
yorumla olmaz ki bu iş. bir de şöyle bir şey var memnun kalıp alan bir sürü var ama yorum yazmıyorlar. e ticaret yapıyorum ben oradan biliyorum. ama kötü bir durum olduğunda anında 1 yıldız çakıyor. tcl iyi markadır şüphen olmasın. ölü piksel çıkarsa iade edersin satıcı hepsiburada sıkıntı yapmaz

yorumla olmaz ki bu iş. bir de şöyle bir şey var memnun kalıp alan bir sürü var ama yorum yazmıyorlar. e ticaret yapıyorum ben oradan biliyorum. ama kötü bir durum olduğunda anında 1 yıldız çakıyor. tcl iyi markadır şüphen olmasın. ölü piksel çıkarsa iade edersin satıcı hepsiburada sıkıntı yapmaz
değer mi peki klasik 2k alsam ne olur değermi görüntü zevkini yükseltirmi mini led

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,477
Üyeler
201,219
Son üye
Talhaglryz

Geri