Muhammet yldrm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
Arkadaşlar bütçe 3bin max uzun vadeli 2 3 ay protein eksikliği yaşadığım günlerde içeceğim güzel aromalı kaliteli izole whey proteini arıyorum
aldığıma değer ise hıq almayı düşünüyorumBigJoy,Hardline da bakabilirsin. HIQ alınır tat olarak diğerlerinden biraz daha iyiler
Bu markalar en iyisi değil ama fiyat karşılığı olarak gayet iyiler. HIQ indirim yaptıkları zaman almanı öneririm sık sık yapıyorlar. ocran bu sektörde bomboş sposorluk basmaktan başka bişey yapmıyor.aldığıma değer ise hıq almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eskiden protein ocean kullanıyordum fakat gereksiz bir algı var protein oceana ben de hiq almayı düşündüm böyle şeylere çok bakmam yemeğimi yer geçerdim bu aralar protein eksikliği yaşadığım günler oldu onun için alıyorum yoksa hiç almayacağım alırken de en kalitelisi hangisi ise onu almak istiyorum
kendi sitesinde 2 kilo 2.700tl hacı fiyatlar aynısupplementler al 1k daha ucuz niye paranı yakıyorsun.
Hiq nerede 2700 lira ? Supplementlerde +15% de geliyor alışveriş geçmişin varsakendi sitesinde 2 kilo 2.700tl hacı fiyatlar aynı
hocam 3000tl 2 kilosu hiq10 koduyla 2780 tlHiq nerede 2700 lira ? Supplementlerde +15% de geliyor alışveriş geçmişin varsa
Birçok markayı denemiş biri olarak sırf adı var diye 1kg lık şeye 1.5k para vermeyin. Grizzonede 3bin bütçeye 3-4 kilo rahat alırsın al geçArkadaşlar bütçe 3bin max uzun vadeli 2 3 ay protein eksikliği yaşadığım günlerde içeceğim güzel aromalı kaliteli izole whey proteini arıyorum
Çok para gereksiz masraf, git grizzoneden al çok daha fazla gramaj alırsınhocam 3000tl 2 kilosu hiq10 koduyla 2780 tl
ayrıca supplementlerde alışveriş geçmişim hiç olmadı
Boş masraf olmuş hocam malesef. Grizzonede 1800-2000tl ye alırsın 2kiloyuçoktan aldım hiq bana da biraz tuzlu geldi bakalım deneyim olur aroması ve kalitesi iyi olsun da bu seferlik böyle olsun
He indirim varmış. Aynı paraya farketmez de. 400tl fark da fark. Sen bilirsin. Hiq çünkü sadece youtebeda yetişmin gen z'e oynuyor yüksek fiyat yüksek kalite bir şey değil.hocam 3000tl 2 kilosu hiq10 koduyla 2780 tl
ayrıca supplementlerde alışveriş geçmişim hiç olmadı
dikkat edeceğim hocam bir daha alırsam eğerBoş masraf olmuş hocam malesef. Grizzonede 1800-2000tl ye alırsın 2kiloyu
Hiq dan 7-8 çeşit whey kullanmış biri olarak gereksiz pahalı boş marka