Öneri 2TB Sata SSD tavsiyesi verir misiniz?

Samsung 990 pro 2tb soğutuculu almaya karar verdim. Birde önceki m2 ssdmi klonlamak için buna bir kutu almam lazım kutu önerisinde bulunabilir misiniz? Klonladıktan sonra eski m2yi harici olarak kullanacağım. Eski m2nin modeli crucial P3 500gb.
klonlama yapmanı tavsiye etmem. Windows kafayı yiyor. Direk sıfırdan kur

klonlama yapmanı tavsiye etmem. Windows kafayı yiyor. Direk sıfırdan kur
Araştırdığım üzere sorunsuz bir şekilde diskin tüm bölümlerini klonlayınca sorun olmuyor. Normalde sıfırdan kurardımda çok fazla önemli program kurulu ondan dolayı klonlamayı tercih ediyorum.

Araştırdığım üzere sorunsuz bir şekilde diskin tüm bölümlerini klonlayınca sorun olmuyor. Normalde sıfırdan kurardımda çok fazla önemli program kurulu ondan dolayı klonlamayı tercih ediyorum.
sen bilirsin, ben yaptım pişman oldum pc kafayı yedi sıfırdan tekrardan kurdum sonra. Tonla zamanım gitti. Arada pcyi resetlemek iyi geliyor ama tavsiye ederim.

Klonlama da iki seçenek var. Düzgün yaparsan bir şey olmuyor
düzgün yaptığımı düşünüyorum program kullandım. adını unuttum şu an ama en çok tavsiye edilen programdı kullandığım

düzgün yaptığımı düşünüyorum program kullandım. adını unuttum şu an ama en çok tavsiye edilen programdı kullandığım
Size hak veriyorum. Bazı programlar ücretsiz sürümde tam klonlamiyor. İlla paralı versiyonu aldirtmak için.

Size hak veriyorum. Bazı programlar ücretsiz sürümde tam klonlamiyor. İlla paralı versiyonu aldirtmak için.
bruhhhh bunu öğrendiğim iyi oldu. Var mı senin tavsiye edebileceğin bir program?

bruhhhh bunu öğrendiğim iyi oldu. Var mı senin tavsiye edebileceğin bir program?
Casper vardı yıllar önce bulduğum o sorunsuzdu. Ssd ömrü dolunca bulamadım o programı. Genelde full sürüm olanlara bakıyorum. Deneme falan olanları direk elemen lazım

Herkese merhaba öncelikle, bilgisayarıma yeni bir ssd almam gerekiyor, yazılım işleri ile uğraştığım için bilgisayarım sürekli doluyor. Şuanda bilgisayarımda 512gb m2, 1tb sata ssd olmak üzere 2 adet ssd mevcut. Anakartımda tek bir tane m2 girişi olduğu için tekrardan sata ssd almak zorundayım. Önceki aldığım sata ssdnin modeli PNY CS900 1TB. Alalı 2 yılı geçti henüz bir sıkıntı çıkarmadı sadece sesli çalışıyor. Şuanda 2 TB ssd almayı düşünüyorum önerebileceğiniz fiyat performans aynı zamanda uzun ömürlü ssd var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Edit: Yeni bir sata ssd almak yerine 2 tb m2 alıp eski m2yi satmayı veya harici kullanmayı düşünüyorum.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/cok-kapsamli-ssd-seviye-listesi.113918/
Bu konuda en üst seviye m2lere baktım kingston kc3000 almayı düşünüyorum fiyatıda güzel gibi geldi. Sizin öneriniz nedir hangisini alayım?
Hocam Eğer kingston kc3000 alıcaksan kasım indirimlerini bekle geçen kasım 1tb versiyonu 3300-3400₺ civarıydı ben amazondaki kasım indirimlerinde 2600₺ almıştım

Aklıma yeni bir fikir daha geldi. M2 kutusu almak yerine m2 dönüştürücü alsam her iki m2yide dahili kullansam nasıl olur. Bir problem yaşar mıyım? Daha iyi olur diyorsanız dönüştürücü önerebilir misiniz?

Edit: anakartımda PCI-e 3.0 x1 mevcut galiba biraz düşük kalıyor sizce dönüştürücümü alayım yoksa kutu mu?

Son düzenleme:
Aklıma yeni bir fikir daha geldi. M2 kutusu almak yerine m2 dönüştürücü alsam her iki m2yide dahili kullansam nasıl olur. Bir problem yaşar mıyım? Daha iyi olur diyorsanız dönüştürücü önerebilir misiniz?

Edit: anakartımda PCI-e 3.0 x1 mevcut galiba biraz düşük kalıyor sizce dönüştürücümü alayım yoksa kutu mu?
Ekran kartının alt kısmında kaldığı için ısınacaktır Ömrünü azalticaktir. Kullandığın parça kalitesine göre sata SSD hızlarında alırsın

Geri