pLowstone
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 217
- İsim
- Kadir
Dual channel yaptım laptopu 1660 Ti var 6 GB. 2x16 GB RAM var herhangi bir oyun için geçerlidir evet ama LoL gibi düşük oyunlarda bile FPS'ime anlam veremiyorum yardıma ihtiyacım var 1 senedir çözemedim. Anlatıyorum olayı;
Arkadaşlar 1x16 GB olarak geldi laptop elime 2 sene oldu kullanıyorum 170-150'lerden LoL'de 110-80'e kadar düşüş oluyor savaş aralarında ve mobların olduğu bölgelerde genelde.
2X yapayım dedim bugün aldım hemen 32 GB oldu Dual channel. Deneyeyim dedim antrenman moduna girdim FPS tam olarak basede vs haritada gezmeme rağmen 350-250-200 arasında seyrediyordu aksiyonlarda bile. Normal rank atmaya başladım dediğim gibi savaş anlarında vs Mob'ların çok olduğu yerlerde yine FPS inanılmaz şekilde 120'lerde falan drop yiyorum yani bir de garip olan o.
Not: Eskiden 1x16'da antrenmanda Max 180'lere çıkardı.
Lütfen çözüm önerisine ihtiyacım var yapmadığım şey kalmadı yahu.
@𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
@Michael Schumacher
@RevDeisDou
@ByEfe04
@crazyreign
Arkadaşlar 1x16 GB olarak geldi laptop elime 2 sene oldu kullanıyorum 170-150'lerden LoL'de 110-80'e kadar düşüş oluyor savaş aralarında ve mobların olduğu bölgelerde genelde.
2X yapayım dedim bugün aldım hemen 32 GB oldu Dual channel. Deneyeyim dedim antrenman moduna girdim FPS tam olarak basede vs haritada gezmeme rağmen 350-250-200 arasında seyrediyordu aksiyonlarda bile. Normal rank atmaya başladım dediğim gibi savaş anlarında vs Mob'ların çok olduğu yerlerde yine FPS inanılmaz şekilde 120'lerde falan drop yiyorum yani bir de garip olan o.
Not: Eskiden 1x16'da antrenmanda Max 180'lere çıkardı.
Lütfen çözüm önerisine ihtiyacım var yapmadığım şey kalmadı yahu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
@Michael Schumacher
@RevDeisDou
@ByEfe04
@crazyreign