AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Xeon x3440 ve r7 370 sistem de fark ne kadar olur ve Kingston kvr16n11/8 asus p7h55m lx anakarta uyar mı
Tek şerit yol ile çift şerit yol örneğini vereyim. Ordan mantık kur. Gayet yeterli bir açıklama bence.
Biliyorum ancak apu larda ki gibi dev etki yaratmiyor yine de farki o kadar olmayacaktir diye düşünüyorumTek şerit yol ile çift şerit yol örneğini vereyim. Ordan mantık kur. Gayet yeterli bir açıklama bence.
Test videolarına göz atabilirsiniz. Bazı oyunlarda büyük fark yaratıyor.Biliyorum ancak apu larda ki gibi dev etki yaratmiyor yine de farki o kadar olmayacaktir diye düşünüyorum
oyunlarda fark yaratsa bile 8x1 alın bence yükseltme de daha kolay olur 16 yapabilirsinizXeon x3440 ve r7 370 sistem de fark ne kadar olur ve Kingston kvr16n11/8 asus p7h55m lx anakarta uyar mı
P7h55m lx 8gb ram destekliyor ben de öyle düşündüm ama bazen 2x8 de çalıştırıyoroyunlarda fark yaratsa bile 8x1 alın bence yükseltme de daha kolay olur 16 yapabilirsiniz
2x8 çalışabilir ancak anakart maximum 8gb ram desteklediği için diğer 8'i kullanmaz yani paranız boşa gitmiş gibi bir şey olur.Tavsiyem 2x4.P7h55m lx 8gb ram destekliyor ben de öyle düşündüm ama bazen 2x8 de çalıştırıyor
Yok kullanabiliyor da ben de 2x4 düşünüyorum2x8 çalışabilir ancak anakart maximum 8gb ram desteklediği için diğer 8'i kullanmaz yani paranız boşa gitmiş gibi bir şey olur.Tavsiyem 2x4.