Neler Yeni

3.0 Usb Çoğaltıcı ve CAT6 kablo önerisi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,923
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
3.0 usb çoğaltıcı önerisi ve 5-10 Metre olacak şekilde cat 6 ethernet kablosu önerisi olan var mı?
Kargo ücreti olmaması açısından amazon iyi olur

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
nk
3.0 usb çoğaltıcı önerisi ve 5-10 Metre olacak şekilde cat 6 ethernet kablosu önerisi olan var mı?
Kargo ücreti olmaması açısından amazon iyi olur
Marka olarak ugreen tercih edebilirsin

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,923
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,923
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Kaçağan
3.0 usb çoğaltıcı hakkında fikrim yok ama cat6 kablo alacaksan markasına pek takilmamani oneririm. Kabloyu aldıktan sonra içerisinde 8 tane kablo olduğunu göreceksin. Çift renkli olanları tek bir yerde, duz renkli olanları da aynı sekil tek bir yerde birleştirip kroşeye o şekilde çakarsan 10mt gibi bir mesafeden hiç kayıp yaşamazsın.
Edit: Internetciyim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,923
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
ucuz olarak bu link olabilir, eğer kaliteli bir şey arıyorsan ugreen veya baseus öneririm.
bide usb portu artacağı için zaten type c portunu harcamıyım diyorum usb usb daha mantıklı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.0 usb çoğaltıcı hakkında fikrim yok ama cat6 kablo alacaksan markasına pek takilmamani oneririm. Kabloyu aldıktan sonra içerisinde 8 tane kablo olduğunu göreceksin. Çift renkli olanları tek bir yerde, duz renkli olanları da aynı sekil tek bir yerde birleştirip kroşeye o şekilde çakarsan 10mt gibi bir mesafeden hiç kayıp yaşamazsın.
Edit: Internetciyim.
çok sağolun, modemden laptopa çekeceğim için ek bi işlem yapmama gerek yok sanırım ya ethernet kablosu lazım sadece bana şu iyi gibi geldi sizce nasıl

ucuz olarak bu link olabilir, eğer kaliteli bir şey arıyorsan ugreen veya baseus öneririm.
çok para gibi geldi ama 3.0 için normal sanırım

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kangal Kangaoğlu
https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ba...id=1676284196&sprefix=usb+hub,aps,223&sr=8-13
amazonda usb hub yazınca bunun gibi bir çok ürün çıkıyor, üzerinde hem type a hem type c girişli olanları ve farklı girşiler bulunan çoğaltıcılar var, ihtiaycınıza göre bakabilirsiniz.

kusura bakmayın ne yazık ki fiyatlar ucuz seviyelerinde :(, tabi ki daha ucuzları var ama ne kadar kalitelidir bilemem, kendim kullandığım için onu size önerdim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,923
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Bağlantı-Ethernet-Adaptörü-Alüminyum/dp/B0956BLF4S/ref=sr_1_13?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2KV1DXVUYC28X&keywords=usb+hub&qid=1676284196&sprefix=usb+hub,aps,223&sr=8-13
amazonda usb hub yazınca bunun gibi bir çok ürün çıkıyor, üzerinde hem type a hem type c girişli olanları ve farklı girşiler bulunan çoğaltıcılar var, ihtiaycınıza göre bakabilirsiniz.

kusura bakmayın ne yazık ki fiyatlar ucuz seviyelerinde :(, tabi ki daha ucuzları var ama ne kadar kalitelidir bilemem, kendim kullandığım için onu size önerdim.
anladım sağolun, çok abartı olmayacak şekilde max 100 liralık bir şeyler arıyordum büyük ihtimal 110luk alfaisi alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,624
Üyeler
168,015
Son üye
dufiwn
Top Bottom