Neler Yeni

3:00 İtibari İle Türk Telekomda Yavaşlama

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Gece saat 3 gibi yavaşlama oldu reset attım geçmedi. Sizde de yavaşlama veya kesilme gibi bi durum söz konusu mu ? Ona göre müşteri hizmetlerine arıza kaydı açmayı düşünüyorum. Çünkü baya yavaşladı

TamerKs

80+ Silver
Gece saat 3 gibi yavaşlama oldu reset attım geçmedi. Sizde de yavaşlama veya kesilme gibi bi durum söz konusu mu ? Ona göre müşteri hizmetlerine arıza kaydı açmayı düşünüyorum. Çünkü baya yavaşladı
Yavaşlamayı bırak bizim evde internet komple gitti.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Şu an fark ettim bir yavaşlama olduğunu oyun indiriyordum 2.6 hızla yüklerken 700 kb ye düşmüş.

TamerKs

80+ Silver
Genel bir sorun olabilir o zaman. Umarım en kısa sürede düzelir tam da dizi izliyodum :D
Ya tam pubg maçın sonundaydım, son 2 kişi kalmıştı ve elimde dbs vardı. Bir anda gitti ve kaybettim. Çok sinirliyim şuan

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ya tam PUBG maçın sonundaydım, son 2 kişi kalmıştı ve elimde dbs vardı. Bir anda gitti ve kaybettim. Çok sinirliyim şuan
Pubg çok bilen birisi değilim ama Rainbow 6 oynarken düşük hızdan ötürü oyunuma çok drop girmişti diamond'a çıkma maçımdı alıcağım eli verdim drop yüzünden. Anlarım o durumu :/

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
2 dakikalığına gitti sonra hemen geldi. Gerçi ben Pi-hole üzerinden 1.1.1.1 DNS'sini kullanıyorum. TTNET ayarları beni pek etkilemiyor tüm ağları çökmediği sürece. Şu an tam hızımı alıyorum. (50 mbps)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Şu an fark ettim bir yavaşlama olduğunu oyun indiriyordum 2.6 hızla yüklerken 700 kb ye düşmüş.
Şu taahhüt bitene ya da mahkeme sonuçlanana kadar türknete geçemiycem galiba hep böyle uğraşıcaz...
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 dakikalığına gitti sonra hemen geldi. Gerçi ben Pi hole üzerinden 1.1.1.1 DNS'sini kullanıyorum. TTNET ayarları beni pek etkilemiyor tüm ağları çökmediği sürece.
Benim de dns aynı ondan ötürü mü diye ben her türlü ayarı denedim belki wp yedekleme yapıyodur diye telefondaki wifi kapatıp duvara fırlattım yok bana mısın demiyor. 4.5 down 5.6 up

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
TTNET'in verdiği modemleri kullanmayın mümkünse dışardan alın. Aynı fiyata geliyor ama üzerinde rahatsız edici yazılım olmuyor ve TR69 portu falan kapatılabiliyor. Benim parasını verdiğim bir şeyi uzaktan yönetmelerini sevmiyorum.

Top Bottom