3-4 bin TL kafa üstü kulaklık önerisi"

Heronox

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
3500
Merhaba, uzun zamandır bilgisayar da rekabetçi oyunlarda rahatlıkla yer tayin edebileceğim ve mikrofonu iyi olan ve müzik dinlerken vs kaliteyi iyi yansıtabilecek bir kulaklık arıyorum. Önceden denemek için blacksarhk v2X almıştım fakat beğenmedim ve iadesini gerçekleştirdim. Kulaklığı kullanırken 2 saat geçmesine rağmen terleme yapmıştı eğer önereceğiniz kulaklıkda bu konuya da dikkat etmenizi rica ediyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Bütçe: 3K-4K
(Not: Elimde AirPods 3. nesil kulaklık var, bunu verimli olarak kullanabileceğim bir yol var ise öğrenmek isterim.)
Cloud lll sıfır 3K.
Logitech pro x ikinci el 3K.
Nova 1 sıfır 3K.
Nova 5 sıfır 3.5k
Hs 60 ikinci el 3K.
delta s ikinci el 2.5k

Merhaba, uzun zamandır bilgisayar da rekabetçi oyunlarda rahatlıkla yer tayin edebileceğim ve mikrofonu iyi olan ve müzik dinlerken vs kaliteyi iyi yansıtabilecek bir kulaklık arıyorum. Önceden denemek için blacksarhk v2X almıştım fakat beğenmedim ve iadesini gerçekleştirdim. Kulaklığı kullanırken 2 saat geçmesine rağmen terleme yapmıştı eğer önereceğiniz kulaklıkda bu konuya da dikkat etmenizi rica ediyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Bütçe: 3K-4K
(Not: Elimde AirPods 3. nesil kulaklık var, bunu verimli olarak kullanabileceğim bir yol var ise öğrenmek isterim.)
Cloud lll sıfır 3K.
Nova 1 sıfır 3K.
Nova 5 sıfır 3.5k
Hs 60 ikinci el 3K.
delta s ikinci el 2.5k
aralarında en iyi kalite ve ses eq ayarı olan bu elimden geçti öneririm (kabloya dikkat et ben kopardım yanlışkla) :(

Harici mikrofon alma şansın var mı bütçeye ek yapmadan? Yani masanda falan yerin var mı mikrofon koymak için?

aralarında en iyi kalite ve ses eq ayarı olan bu elimden geçti öneririm (kabloya dikkat et ben kopardım yanlışkla) :(
Size kullanım olarak ne kolaylık sundu mikrofon kalitesi iyi miydi

Size kullanım olarak ne kolaylık sundu mikrofon kalitesi iyi miydi
mükemmel bir mikrofonu var hs 80 kullanıyorum şimdi arada hiç fark yok haberin olsun yayın bile açarsın en iyi özelliği custom eq ayarı var evet hayırla mükemmel ayar yapabiliyorsun konforuda üst düzey bütçen az artarsa hs80 ede bakabilirsin 2 sindede 50mm sürücü var o biraz daha premium kalitede

hocam masada yer var fakat 40 cm falan uzakta kalır en az
Dostum Hyperx cloud 3, Sennheiser GSP350, Cooler Master MH752 var kırık olarakta Corsair HS50 ve Rampage Titan X bir köşede duruyor.
Şu anda elimde olmayan pek çok kaliteli markanın oyuncu kulaklığını kullandım. Önerim Superlux HD681 olacak çünkü oyuncu kulaklıkları stüdyo kulaklıkları kadar hassas ayarla yapılmıyorlar, ses sahnesi ve kalitesi çok daha iyi olduğundan gerçekten çok iyi ses kasılıyor bu kulaklıkla, oyuncu kulaklıkları yanına yaklaşamaz, ayrıca bir de standlı mikrofon alırsın hem mikrofonun olmuş olur hem de kulaklığınla oyunda fark koyarsın fakat Mühendisi sesi koymuşta konfor falan hakgetire, 1 saatten sonra kulak dinlendirmek istiyor.
Ama dersen ki bana mikrofonlu lazım ve ya açık kulaklık kullanamam o zaman Fiio JT1'e bak, çünkü bu da stüdyo kulaklığı sayılır ve kapalı yapıda.
Eğer yok bana klasik bir oyuncu kulaklığı lazım diyorsan o zaman benim senelerdir en iyi dostum olan, iki gözümün çiçeği Cooler Master MH752 diğerlerinin hepsinden çok daha konforludur ve fiyatına göre en iyi sesi alabileceğin kulaklık bu üründe. Bu saydığım 3 kulaklığın incelemelerini iyi oku dostum, piyasada isimlerini sadece gurmeler bilir :D

mükemmel bir mikrofonu var hs 80 kullanıyorum şimdi arada hiç fark yok haberin olsun yayın bile açarsın en iyi özelliği custom eq ayarı var evet hayırla mükemmel ayar yapabiliyorsun konforuda üst düzey bütçen az artarsa hs80 ede bakabilirsin 2 sindede 50mm sürücü var o biraz daha premium kalitede
Hocam o kadar anlatmışsınız çok sağolun. İlk dediğiniz kulaklık dediğiniz kadar rahatsız ediciyse muhtemelen hiç kullanamayacağım bir türdedir çünkü kulaklığı taktığımda en az 3 saat kafamda kalması gerekiyor. 2. kulaklığın incelemesine baktım öneriliyor Aı tarafından da yardım aldığımda oda önerileri arasında sundu ve aralarında kaldığım modellere bir tane ekledi. Son hal olarak; Logitech G Pro X, nova 5, FiiO JT1 arasında kaldım.

Hocam o kadar anlatmışsınız çok sağolun. İlk dediğiniz kulaklık dediğiniz kadar rahatsız ediciyse muhtemelen hiç kullanamayacağım bir türdedir çünkü kulaklığı taktığımda en az 3 saat kafamda kalması gerekiyor. 2. kulaklığın incelemesine baktım öneriliyor Aı tarafından da yardım aldığımda oda önerileri arasında sundu ve aralarında kaldığım modellere bir tane ekledi. Son hal olarak; Logitech G Pro X, nova 5, FiiO JT1 arasında kaldım.
Sırf oyun için kullanıcaksan fiio jt1 olabilir ses kaliteside lazımssa g pro x tabii ki

Cloud lll sıfır 3K.
Nova 1 sıfır 3K.
Nova 5 sıfır 3.5k
Hs 60 ikinci el 3K.
delta s ikinci el 2.5k
hocam itopyada indirimde kaçırma

@Farway Hocam sizin fikriniz nedir?
Kablosuz olarak void elite rgb sorunlu bir model, https://www.technopat.net/sosyal/konu/corsair-void-elite-rgb-wireless-alinir-mi.3153384/page-3 yorumlara bakabilirsin, sıkıntısıza denk gelme ihtimalin tabi vardır ama riske değmez. Kablosuz istiyorsan Cloud 3 bak ve ya ikinci el Logitech G733 bakabilirsin, kablolu diyorsan da Cooler Master MH752 hala benim vazgeçilmezim oyuncu kulaklıkları arasında bunu araştır kesinlikle, özellikle konfor olarak muhteşem bir şey öyle Cloud 2-3' ler, Blackshark V2'ler eline su dökemez, denedim hepsini.

Geri