2. el kendine hayrı olmayan bi pc alınır belki letgo da veya sarı siteden bakınabilirsiniz bu arada bende bakayımYazın sıkıntıdan ölmemek için 3-4k ya pc bulabilir miyim arkadaşlar?? Çok zor ama genede bi soriyim dedim
Kanka ikinci elden özenli kullanılmış bir sistem bak o bütçeye daha fazla olmaz. İnternet cafeye üye ol ayda max 400 gider.Yazın sıkıntıdan ölmemek için 3-4k ya pc bulabilir miyim arkadaşlar?? Çok zor ama genede bi soriyim dedim
Hangi şehirdesiniz?Yazın sıkıntıdan ölmemek için 3-4k ya pc bulabilir miyim arkadaşlar?? Çok zor ama genede bi soriyim dedim
Bulunur elbet, hatta elle de toplanır. Kabataslak bir şeyler çıkarayım hemen.Yazın sıkıntıdan ölmemek için 3-4k ya pc bulabilir miyim arkadaşlar?? Çok zor ama genede bi soriyim dedim
internet kafe üyeliği nedir ilk defa duydumKanka ikinci elden özenli kullanılmış bir sistem bak o bütçeye daha fazla olmaz. İnternet cafeye üye ol ayda max 400 gider.
Abartmayın, elle tek tek toplanınca halen daha iş görecek bilgisayarlar dizilebiliyor. Üstelik bazı parçaları sıfır olarak.2. el kendine hayrı olmayan bi pc alınır belki letgo da veya sarı siteden bakınabilirsiniz bu arada bende bakayım
Izmitte merkezde tüm netlerde vardır her ay gelsen de gelmesende aynı parayi verirsininternet kafe üyeliği nedir ilk defa duydum
Topla kanka yardımcı ol dolar 14.78. Anakart kasa ve psu sıfır olsun.Abartmayın, elle tek tek toplanınca halen daha iş görecek bilgisayarlar dizilebiliyor. Üstelik bazı parçaları sıfır olarak.
haklıymış sınız hocamAbartmayın, elle tek tek toplanınca halen daha iş görecek bilgisayarlar dizilebiliyor. Üstelik bazı parçaları sıfır olarak.
Bu hali ile 3450 lira civarlarına geliyor. Artan para ile işlemci Ryzen 5 1500 ya da 1600 yapılabilir. Üstelik RAM, SSD ve Anakart sıfır.Ryzen 3 1200 ya da 1300X (1.000-1.300₺ aralığında)
A320M-S2H veya A320M-A Pro (Şu anki fiyatı ile 320₺)
Silicon Power 8 GB DDR4 RAM (450₺)
120 GB HIKVISION M.2 SATA SSD (220₺)
İkinci elden rastgele bir HD 6870 (Kas gücü aralığı olarak GT 1030'dan çok daha performanslı R7 370 - GTX 1050 arasında bir kart) (Fiyatı: 600-700₺)
500W İkinci el PSU (200-300₺)
Kasa kendi tercihinize kalmış. Dilerseniz ışıklı bir kasa kullanabiliriz dilerseniz eski tip bir kasa bulabiliriz. (100₺ başlangıç fiyatı)
Hocam parçaları düzgün takabilir miyim bilmiyorum ki güzel sistem amaBu hali ile 3450 lira civarlarına geliyor. Artan para ile işlemci Ryzen 5 1500 ya da 1600 yapılabilir. Üstelik RAM, SSD ve Anakart sıfır.
Montaj işi kolay ve zevkli. Ama eğer yapamam derseniz bir bilgisayarcıda 50-100 liraya hallettirebilirsiniz. Ayrı ayrı almak dışında pek bir çareniz yok gibi. 4000 liraya satılan sistemlerin çoğunluğunda iki çekirdekli işlemci ve sadece GB'ı yüksek olan bir ekran kartı ile herkesi kandırma peşindeler.Hocam parçaları düzgün takabilir miyim bilmiyorum ki güzel sistem ama
4 GB GT 730 gibi.Montaj işi kolay ve zevkli. Ama eğer yapamam derseniz bir bilgisayarcıda 50-100 liraya hallettirebilirsiniz. Ayrı ayrı almak dışında pek bir çareniz yok gibi. 4000 liraya satılan sistemlerin çoğunluğunda iki çekirdekli işlemci ve sadece GB'ı yüksek olan bir ekran kartı ile herkesi kandırma peşindeler.