Neler Yeni

4K Oyun İçin PC Önerisi

tunh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
Hocam 25e 4k oynatan sistemden çok, 5bine 4k monitör düşüreceğini düşünmene güldüm allahta seni güldürsün😂😂
Monitörü 4k almiycagim kasayı hem televizyona hemde monitöre bagliycagim 4K OLAN TELEVİZYON ABİ saolasin Allah güldürür insallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el 6900xt
5600
B450
kule tipi
16x2 ram
1tb ssd
ile 30-60 arası alırsınız muhtemelen
Afmf2,fsr3 desteği ile 60ı da geçebilir.
Abicim çok teşekkür ederim insanlar dalga geçmiş bütçem bukadar pekte anlamıyorum yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim beklemedigim bir yerden az bir miktarda para geldi sıfırını alıyorum hepsinin bide gösterişli ucuz bir kasa biliyorsanız eklerseniz çok güzel olur

Son düzenleme:

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
oktay
Monitörü 4k almiycagim kasayı hem televizyona hemde monitöre bagliycagim 4K OLAN TELEVİZYON ABİ saolasin Allah güldürür insallah

Abicim çok teşekkür ederim insanlar dalga geçmiş bütçem bukadar pekte anlamıyorum yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim beklemedigim bir yerden az bir miktarda para geldi sıfırını alıyorum hepsinin bide gösterişli ucuz bir kasa biliyorsanız eklerseniz çok güzel olur
hocam açıklamaya yanlış yazmışsın 5k paraya 4K monitör mü olur :D

tunh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
Evet küçük bir dalgınlık 😁

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Gönül ister ki o fiyatlara 4k sistem yapılabilsin ama gerçekten zor. 2k, uzun dönem için 1080p kurmanız daha iyi olur. Ben de 4k için sistem topluyorum şuan ayırdığım bütçe 150k sadece ekran kartı kaldı. Belki yeni bir teknoloji çıkar diye 5080i bekliyorum, beklentimi karşılamazsa 4090 alacağım. Bütçen en azından monitör de dahil 55-65 arası olmadan 4k oyunculuk zor.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,266
İsim
Emre siyah

kasa tamamen zevk işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,978
Üyeler
164,589
Son üye
Alef26
Top Bottom