puhahahahahah
Bende şu vibe ı aldım 30. saniyeden başla
hakkıdır kanka daha savunmaya çalışıyor savunmadan kabul etse, üstüne rgb sıkıntısı varmış ona rağmen sıkıntısız diyor eleman.Hahsdhasdh ne zorbalamışsınız beyler. İlanda ki sistemin fiyatı absürt evet ama araştırmadan etmeden bilinçsiz bir şekilde alışveriş yapan bazı kullanıcılar hakediyor kazıklanmayı. İlan zaten sazan avı
![]()
Kral bütün parçalar sorunsuz demişsin ama 1 saat önce RGB sorunu var diye konu açmışsın. Anakartta veya soğutucu da sorun varsa sıkıntı, yaptığın ayıp ama. @iSynx
Yardım - LianLi Galahad 2 Trinity RGB Sorunu
Sisteme 3 ay önce sıvı soğutma aldım başlarda sorunsuz çalışıyordu fakat son 1 haftadır rgb ışıkları yanıp sönüyor bazen tamamen gidiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor fakat belli belirsiz yanıp sönmeye devam ediyor. B550 Aorus Master anakart mevcut ve rgb soketlerinin hepsinde denedim sorun...forum.donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüle
Aradığım yorumHem olduğundan yüksek fiyata satar, hemde sorunsuz dediği parçalar sorunlu çıkar ama utanmadan açıklamaya pazarlık sünettir yazar sorarsanda elhamdülillah müslümanım der![]()
Allah herkese zeka ve akıl nasip etmiyor arkadaşın üstüne gitmeyin bu kadarSiteler 19kya 0 5600 4060li sistem satıyor. Birisi gelmiş rx5700lu sisteme 32k para istiyor. Sonra millet saçma sapan fiyat yazıyor diyorsen ne yapıyorsun
O da doğruAllah herkese zeka ve akıl nasip etmiyor arkadaşın üstüne gitmeyin bu kadar![]()
Sadece ürün reklamı değil, dolandırıcılıktan da ceza yemesi lazım. Sisteme bak fiyata bakO fiyata istediğin 0 sistemi alman mümkün değil. Hazır sistem var satıyorum bak istersen
bide demiş ki sonunda ''bu fiyata kalitesiz parçalar satılmaktadır''skdjfjdhjkhgsdfkjghasjŞu pcye bu parayı yazarken utanmadiniz mi?
Kaliteli parçalar(gamepower rampage)bide demiş ki sonunda ''bu fiyata kalitesiz parçalar satılmaktadır''skdjfjdhjkhgsdfkjghasj
Ben satıyorum demeye utanmış satıyolar demiş işte, daha ne olsun istiyorsunuz dürüst satıcıbide demiş ki sonunda ''bu fiyata kalitesiz parçalar satılmaktadır''skdjfjdhjkhgsdfkjghasj
5k uyarsa sabah noterNe diye utanıcam ? 20k yazmış olsam enayi misin mi diycektin ? Serbest piyasa bak bakalım sarı sitede satılan pc ler ne kadar. Başkaları saçma sapan sistemlere bu fiyat yazmışlar.
onu görünce bi 30-35 saniye kahkaha attım hayatımda elimi sürmem gamepower, rampage ve türevlerineKaliteli parçalar(gamepower rampage)
Hocam f/p olarak iyi modeller var. Gamepower mihawk kullaniyorum bende ama 450tlye aldım5k uyarsa sabah noter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onu görünce bi 30-35 saniye kahkaha attım hayatımda elimi sürmem gamepower, rampage ve türevlerine