Neler Yeni

3.5-4k aralığında kablosuz gaming kulaklık önerisi

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
Selam hocalarım son zamanlarda kablosuz kulaklık arayışındayım bütçem 3.5 4k civarında önerilerinizi bekliyorum (hyperx cloud 3 w e gözüm çok kayıyor ramazanda indirime girerse düzgün bir fiyata alınır mı ?)
1740936521079.png

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
Özellikle IEM kulaklığa alışmış biriysen kulaklığın ses düzeyi yetersiz gelebilir. FPS oyunlarında ses kasma performansı iyi ancak diğer şeylerde yüksek performans bekleme, abartılı yorumlarına aldanmadan ve büyük beklentilere girmeden indirimde yakalarsan bir seçenek olabilir. Onun dışında özellikleri ve dediğim şeyden dolayı tam fiyatına tercih edilebilecek bir kulaklık değil.

hamsi31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat
Alınır ses kasmasını ben beğenemedim ama onun dışında çok başarılı kulaklık. Baya araştırdım ama 4000 civarına alabilirsen o fiyata alabileceğin en iyi kulaklık olabilir. Sesi az diyenler var bana gelen ürünün ses seviyesi gayet iyiydi %50 ses seviyelerinde kullandım

cr1ta

80+ Bronze
Özellikle IEM kulaklığa alışmış biriysen kulaklığın ses düzeyi yetersiz gelebilir. FPS oyunlarında ses kasma performansı iyi ancak diğer şeylerde yüksek performans bekleme, abartılı yorumlarına aldanmadan ve büyük beklentilere girmeden indirimde yakalarsan bir seçenek olabilir. Onun dışında özellikleri ve dediğim şeyden dolayı tam fiyatına tercih edilebilecek bir kulaklık değil.
Wraith esporun kendi IEM kulaklığı var 999tl miydi neydi sanırım veya 1999 tam hatırlamıyorum. Alınır mı sizce oyun için.

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
Wraith esporun kendi IEM kulaklığı var 999tl miydi neydi sanırım veya 1999 tam hatırlamıyorum. Alınır mı sizce oyun için.
IEM kulaklıklar hakkında bir bilgim yok maalesef. Bu kulaklıktan önce IEM kulaklık kullandığım için bu örneği verdim. Yeni konu açarsanız forumda bu konuda bilgi sahibi birçok kişi olduğuna eminim.

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farklı bi kulak üstü kablosuz öneriniz varmı

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
farklı bi kulak üstü kablosuz öneriniz varmı
Diğer oyuncu kulaklıklarından nova 7'yi kısa bir süre deneme fırsatı buldum. Hatırladığım kadarıyla dip sesinden rahatsız olmuştum ancak uzun süre kullanmadığım için yanıltmak istemem. İndirimlerde 5k civarına nova 5 düşünülebilir. Forumlarda özelliklerinden memnun kalan çok kullanıcı gördüm.

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer oyuncu kulaklıklarından nova 7'yi kısa bir süre deneme fırsatı buldum. Hatırladığım kadarıyla dip sesinden rahatsız olmuştum ancak uzun süre kullanmadığım için yanıltmak istemem. İndirimlerde 5k civarına nova 5 düşünülebilir. Forumlarda özelliklerinden memnun kalan çok kullanıcı gördüm.
3.5-4k civarında

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
3.5-4k civarında
Geçtiğimiz aylarda nova 7p modeli Amazon TR'de 4300 tl civarına düşmüştü. Onun dışında aklıma gelen pek seçenek yok. Kablosuz bir kulaklık istediğin için o fiyat bandında indirimde denk getirip cloud 3 wireless alabilirsin. Dediğim gibi büyük beklentin yoksa rekabetçi oyun konusunda iyi bir kulaklık.

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
EnsarTelli

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
Geçtiğimiz aylarda nova 7p modeli Amazon TR'de 4300 tl civarına düşmüştü. Onun dışında aklıma gelen pek seçenek yok. Kablosuz bir kulaklık istediğin için o fiyat bandında indirimde denk getirip cloud 3 wireless alabilirsin. Dediğim gibi büyük beklentin yoksa rekabetçi oyun konusunda iyi bir kulaklık.
g435 ve g733 nasıldır mediamarkt ta deneme şansım olmuştu gayet hafif bi kulaklık olması hoşuma gitmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,145
Üyeler
169,079
Son üye
cekmis7997
Top Bottom