Hocam benim ortama uygun sadece bu tema var, diğerleri çok hoşuma gitmedi onu da ekliyorum.Evet üyelik gerekiyormuş, translate kullanarak 1001 zorlukla üye oldum sağolun inceliğiniz için, ama içlerinden en beğendiğiniz top 5 temanızın linklerini paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba FPS görebilmem için ne yapmam lazım? Bu yaptıgın tem çok güzel buraya FPS ekleyebiliyor muyuz? Benim ekran 3.5 inçHocam benim ortama uygun sadece bu tema var, diğerleri çok hoşuma gitmedi onu da ekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Biraz araştırdım da FPS göstergesi bulamadım. Olması aşırı avantaj olurdu. Bu arada bende senin temanı kullanıyorum eline sağlık. Bu temaya bir de FPS eklersek süper olacak.Merhaba hocam fps ekleniyor mu bi fikrim yok açıkcası hala aynı tema kullanıyorum
Gule gule kullan <3 bi ara bakarim. rehber tema disi bunlara fps eklendildini gordun mu ona gore bulmam daha kolay oluırBiraz araştırdım da FPS göstergesi bulamadım. Olması aşırı avantaj olurdu. Bu arada bende senin temanı kullanıyorum eline sağlık. Bu temaya bir de FPS eklersek süper olacak.
bir kaçında gördüm fakat programa entegre edemedim.Gule gule kullan <3 bi ara bakarim. rehber tema disi bunlara fps eklendildini gordun mu ona gore bulmam daha kolay oluır