Evet hocam aynı sistem üzerine milyon tane program yapmışlar ama 3.5larda video oynatma yok sadece fotoğraf olarak ilerleyebiliyoruz diye biliyorum, yazılımın linkini atarsanız diğer arkadaşları da bilgilendirebilirim deneyeyim.Paylaşım için teşekkürler. Bazı arkadaşlar video oynatma sormuştu. Benim almak istediğim ekran TURZX yazılımı ile çalışıyor. Bu yazılımda videoyu aşağıdaki resimdeki sekmeden yüklüyoruz. Sizin uygulamada böyle bir kısım varsa kontrol edin isterseniz.
Alıntıyı görüntüle
Edit : Biraz araştırma yaptım. 3,5 ekranlarda büyük ihtimal video oynatılmıyor. Tuning smart screen yazılımı kullanıyor 3,5lerde.
Rica ederimEline sağlık güzel yazı akşam deneyeceğim
paylaşım için teşekkürler...Evet arkadaşlar 450TL gibi bir fiyata aldığımız bu aleti kurcaladım ve temaların az olduğunu fark ettim biraz araştırdıktan sonra bunun bir topluluğu olduğunu gördüm.
Konu Linki (İndirim maalesef bitti.)
❌İndirim Bitti! - 3.5 inç IPS TYPE-C ikincil ekran MonitorUSB ekran her şey dahil 451,84TL
KOD : 24AN02 Daha ucuzu görülmedi bedava. Ben normal hesabımla denedim bu fiyat en kötü ihtimalle yeni üyelik açıp kod ile bu fiyata alabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
Öncelikle bu yazılımı indirmemiz gerekiyor. Linki, ürünün açıklama kısmından aldım.
https://bit.ly/3xmxWQU https://drive.google.com/file/d/1C9kKLrdNBqP3G4Ei7wjNmx0m_ZX8aPYi/view?pli=1
Ardından bizi böyle bir arayüz karşılıyor, burada klasik temaları görebiliyoruz fakat oldukça az ve tatminkar gelmedi.
Alıntıyı görüntüle
Tema editörü kurcalamaya vs. girmiyorum uğraştımıza değmeyecek temalar var. Python ile istediğiniz temayı oluşturabiliyorsunuz, ingilizce kaynak olması güzel linkini bırakıyorum.
(wiki kısmında yazıyor temanın nasıl yapıldığı)
GitHub - mathoudebine/turing-smart-screen-python: Unofficial Python system monitor and library for small IPS USB-C displays like Turing Smart Screen or XuanFang
Unofficial Python system monitor and library for small IPS USB-C displays like Turing Smart Screen or XuanFang - mathoudebine/turing-smart-screen-pythongithub.com
Gelelim benim gibi uğraşmak istemeyenlere, yukarıda da dediğim gibi bir topluluk kurmuşlar ve kendi yaptıkları temaları paylaşan arkadaşlar var.
Genel sorunlar ve çözümler burada
Tema paylaşımlarını buradan görebilirsiniz
主题分享theme share - Turing Smart Screen
欢迎各位用户分享自己制作的主题Users are welcome to share their own themesdiscuz.turzx.com
Tema kurulumu da çok basit, paylaşılan rar dosyasını indiriyoruz ardından içindeki data dosyasını config kısmına yapıştırıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Programı aç kapa yaptıktan sonra seçilebilir hale geliyor ve uygula diyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Aşağıdaki linkte Turzx programı var fakat büyük ihtimal bu program 5'' ekranlar için.Evet hocam aynı sistem üzerine milyon tane program yapmışlar ama 3.5larda video oynatma yok sadece fotoğraf olarak ilerleyebiliyoruz diye biliyorum, yazılımın linkini atarsanız diğer arkadaşları da bilgilendirebilirim deneyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rica ederim
O zaman uğraşmayayım 2 saattir tema editliyorum gözlerim kanıyor deneme yanılmadan dolayıAşağıdaki linkte Turzx programı var fakat büyük ihtimal bu program 5'' ekranlar için.
3.5 / 5 inç IPS tip-c ikincil ekran Mini bilgisayar USB ekran CPU GPU RAM HDD monitör tutucu Metal kasa ile hiçbir kullanım AIDA64 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu videoda da gösteriyor zaten. 3'' ekranda sizin yazılımı kullanıyor, 5'' olanda Turzx.
Bir de bu ekranların aida64 ile çalışanları var. Aslında onlarda tema çok fazla. Onlar daha iyi gibi sanki..
Görebiliyorsun evet. En kullanışlı ekran 5inç ve 8.8 inç olanı. Yalnız 8.8inç olanı 3000 veya 3.500tlye geliyor. Biraz pahalı fakat en çok kasa içine yakışanı bence o.beyler bunda hem sıcaklık hemde kullanım degerlerını gorebılıyoruz demı bende alıcam da ona gore alayım bıde cok kucuk mu 5ınc mı alayım 7ıncmı
Uğraşma. Youtubede sordum video olayını. Video oynatmıyormuş.O zaman uğraşmayayım 2 saattir tema editliyorum gözlerim kanıyor deneme yanılmadan dolayı
Hayır hocam arızalı değil custom temalar olduğu için millet kendi bilgilerini yazıyor.Amd İşlemci ve Rtx 4080 ekran kartım var, az önce kargom geldi ve programı indirdim ama cihazda intel işlemci ve rtx 3090 gözüküyor. bilgiler yanlış cihazım arızalı mı?