Çözüldü✓ 3.500-4000 mouse ve mousepad önerisi

tahmini kullanım süresi nedir air i alırsam mousepad için pederi yoklamam gerekicek W1 de stokta yok beklesem mi diye düşünüyorum bir sorum daha olacak sizce
madem bütçe tam mouse için gidiyor şunada bakalım dedik tekrardan diyorum bir yanım w1 i bekle diyor bir yanım A9 pro yu al geç diyor hem bütçeme uyuyor hemde mousepad alabiliyorum üstüne Spotify premium bile alabilirim ✌️
Yani hocam alabilirsiniz tek farkı su batarya birinde 800 iken diğerinde 300 mah bence batarya sizin için çok ama çok önemliyse bunu alın benim size airi önermenin sebebi Logitech superlight 2 klonu olması eğer viper 3 e benzer olmasını istiyorsanız bunu alın bu sizin zevkinize kalmış ben w1 i çok beğeniyorum hele o kontrol paneli beni bitiriyor onun özellikleriyle Air inkini karşılaştırıp geliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam geldim farklara geldigimizdeee w1 biraz daha ağır 53 56 gramlara kadar çıkıyor birde sensör olarak Air daha iyi birinde (w1)düz paw 3950 varken diğerinde 3950 nin ultra modeli var mcu olarak airinkinden biraz daha kötu bir mcu var ama mcunkotu değil onuda belirteyim bence bu fiyata Air daha iyi denebilir

@K1dot sence incelemem nasıl anlamadığım bir yer varsa sorabilirsin

Son düzenleme:
Yani hocam alabilirsiniz tek farkı su batarya birinde 800 iken diğerinde 300 mah bence batarya sizin için çok ama çok önemliyse bunu alın benim size airi önermenin sebebi Logitech superlight 2 klonu olması eğer viper 3 e benzer olmasını istiyorsanız bunu alın bu sizin zevkinize kalmış ben w1 i çok beğeniyorum hele o kontrol paneli beni bitiriyor onun özellikleriyle Air inkini karşılaştırıp geliyorum

Hocam geldim farklara geldigimizdeee w1 biraz daha ağır 53 56 gramlara kadar çıkıyor birde sensör olarak Air daha iyi birinde (w1)düz paw 3950 varken diğerinde 3950 nin ultra modeli var mcu olarak airinkinden biraz daha kötu bir mcu var ama mcunkotu değil onuda belirteyim bence bu fiyata Air daha iyi denebilir

sizin mouse hemen gelicekse beklemek isterim yoksa sizden önce alıp bir inceleme mı patlatsam 1 hafta kullanırım beğenmez isem iade bir de siz 2 mouse eskitmişsiniz garanti kapsamına neler giriyor

sizin mouse hemen gelicekse beklemek isterim yoksa sizden önce alıp bir inceleme mı patlatsam 1 hafta kullanırım beğenmez isem iade bir de siz 2 mouse eskitmişsiniz garanti kapsamına neler giriyor
Bende pederi zorlamam lazım yoksa biraz zor hocam :kekw:

Hocam keyfi iade yok onu söylüyorum onun dışında defolu ürünse iade hakkınız var

sanırsam marvel cinematic universe hayranlığı var incelemede baya bir geçiyor

Bende pederi zorlamam lazım yoksa biraz zor hocam :kekw:

Hocam keyfi iade yok onu söylüyorum onun dışında defolu ürünse iade hakkınız var
3 gün çalışıcam 1.5 ordan geldi bayram iyi yere denk geldi oradan da 2 geldi 3.5 500-1000 de peder koysun ya 😭

Ya hocam boş verin özelliğin mı daha iyi olmasını istersiniz yoksa bataryanızı mı
1000hz 300 saat demiş 8k ya alırsak ölürüz biteriz böyle bir mouseye 300mah koyan kafalarını öpeyim.

10 değil 35 1.5 ayda 1 kere şarja taktım zuhahaha.
en son kulaklığımı sürekli şarja takıyorum diye (3 günde bir) dalga geçtin anakartın kısa devre yaptı şimdi helak olacan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,038
Üyeler
190,500
Son üye
Munirdo
Geri