t1nerx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 241
Yani hocam alabilirsiniz tek farkı su batarya birinde 800 iken diğerinde 300 mah bence batarya sizin için çok ama çok önemliyse bunu alın benim size airi önermenin sebebi Logitech superlight 2 klonu olması eğer viper 3 e benzer olmasını istiyorsanız bunu alın bu sizin zevkinize kalmış ben w1 i çok beğeniyorum hele o kontrol paneli beni bitiriyor onun özellikleriyle Air inkini karşılaştırıp geliyorumtahmini kullanım süresi nedir air i alırsam mousepad için pederi yoklamam gerekicek W1 de stokta yok beklesem mi diye düşünüyorum bir sorum daha olacak sizce
madem bütçe tam mouse için gidiyor şunada bakalım dedik tekrardan diyorum bir yanım w1 i bekle diyor bir yanım A9 pro yu al geç diyor hem bütçeme uyuyor hemde mousepad alabiliyorum üstüne Spotify premium bile alabilirim![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam geldim farklara geldigimizdeee w1 biraz daha ağır 53 56 gramlara kadar çıkıyor birde sensör olarak Air daha iyi birinde (w1)düz paw 3950 varken diğerinde 3950 nin ultra modeli var mcu olarak airinkinden biraz daha kötu bir mcu var ama mcunkotu değil onuda belirteyim bence bu fiyata Air daha iyi denebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@K1dot sence incelemem nasıl anlamadığım bir yer varsa sorabilirsin
Son düzenleme: