3.500TL'ye LS2 Rapid 2 alınır mı?

akifdk

80+
Reaksiyon skoru
1
tanıdığım bir yetkili bayi bana özel 3500tl'ye ls2 rapid2 satıyor alınır mı?
kuryeyim kask almam lazım başka önerileriniz varsa bütçem 5000tl

Rahmetlinin bir sözü vardı kafan kaç para diye o aklıma geldi. Termplastik kask yani tabiri caizse leğen takıyorsun kafana.

Zaten LS2 Rapid kötü, sen bir de ikinci el almayı düşünüyorsun. İkinci el kask alınmaaz.

Zaten LS2 Rapid kötü, sen bir de ikinci el almayı düşünüyorsun. İkinci el kask alınmaaz.

Yanlış anlaşılma olmuş kask ikinci el değil sıfır, tanıdık olduğu için indirim yapıyor.
Kask seçimimi indirimle birlikte 6000TL'ye MT Thunder 4 olarak yaptım, kask hakkında bir bilginiz var mıdır?

Hiçbir şey hepsi aynı plastik leğen
filozof her post altında bir tane var bunlardan.
ağa 1 daha koy MT al hiç bakma gözünün yaşına ben 112'de çalışıyorum ne büyük kazalardan ekipman sayesinde sıyrıklarla kurtulanlar görüyorum.
beğenilmeyen ls2 kask ile adamın biri lineaya kafa kafaya girmiş kaskı korumuştu adamı. tedbir senden gerisi allahtan

Yanlış anlaşılma olmuş kask ikinci el değil sıfır, tanıdık olduğu için indirim yapıyor.
Kask seçimimi indirimle birlikte 6000TL'ye MT Thunder 4 olarak yaptım, kask hakkında bir bilginiz var mıdır?
Mt thunder 4 güzel kask, hayırlı olsun.

beğenilmeyen ls2 kask ile adamın biri lineaya kafa kafaya girmiş kaskı korumuştu adamı. tedbir senden gerisi allahtan
LS2 bir markadır, onlarca farklı modeli vardır. RAPID NET VE AÇIK ARA KÖTÜ BİR MODELDİR. Tedbirsiz olmasın, tedbiri düzgün alsın diye, Rapidi önermiyoruz.

motorda en önemlisi kask ucuza kaçılacak bir şey değil gerekirse motordan pahalı ekipmanın olmalı olası bir kazada hayatta kalmak istiyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,680
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri