3 adet redragon klavyeden hangisini almalıyım

Aklınız karışmış sizin biraz :D
Değiştirilebilir switch sizin için önemli değilse eleyin o avantajı
Usas'ın tek avantajı malzeme kalitesi diyelim, benim için pek önemli değil fakat yine de artı, dayanıklı olması olumlu bir şey .
Tasarım değilde hani böyle elimi koyduğumda hangisi daha rahat gelir acaba usasın altında bir çıkıklık var kafam sadece oraya takıldı o olmasa direkt usas alıcaktım :D

Tasarım değilde hani böyle elimi koyduğumda hangisi daha rahat gelir acaba usasın altında bir çıkıklık var kafam sadece oraya takıldı o olmasa direkt usas alıcaktım :D
Bende simetrik olmadığı için beğenmedim o klavyeyi zaten rahatlık olarak fark olacağını zannetmem tasarımları çok benzer sadece dark avenger'da kumara'ya göre azıcık bir çıkıntı var dışarıya göre bu da rahatlık sayılır mı bilmiyorum.

Bende simetrik olmadığı için beğenmedim o klavyeyi zaten rahatlık olarak fark olacağını zannetmem tasarımları çok benzer sadece dark avenger'da kumara'ya göre azıcık bir çıkıntı var dışarıya göre bu da rahatlık sayılır mı bilmiyorum.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim <3

en sessiz hangisiyse onu al ben mekanik klavye kullanmıyorum ginede ev inliyor tuş seslerinden

Hocam bu redragon usas hangi switchi kullanıyor acaba outemu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhabalar bu redragon usas hangi switchi kullanıyor outemu mu?
Outemu mavi switch.

Teşekkür ederim pazartesi alıcam inşallah :D
Hayırlı olsun. Klavye hakkında bilgi edinmek isterseniz şu konuya bakabilirsiniz;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,660
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri