Neler Yeni

3 AY KALA YKS DE NE YAPILIR

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
Beyler günde 4-5 saat çalışsam ea 145.000 gelirmi ne diyorsunuz yapılabilirmi lütfen gerçekçi olun

OBP70

Temel Zayıf

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Konular azaltıldığı için çok şey yapılabilir, tek önerim konuları düzenli çalışman ve belirli bir program dahilinde ilerlemen.

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
Beyler günde 4-5 saat çalışsam ea 145.000 gelirmi ne diyorsunuz yapılabilirmi lütfen gerçekçi olun

OBP70

Temel Zayıf
Kanka bence mezuna kalman daha iyi.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
BAZI KONULARIDA ELESEM
Eleyebileceğin çoğu konu kaldırıldı aslında, yerinde olsam tyt-ayt Mat'a ağırlık verirdim. Onun dışında paragraf falan çözerek türkçe de hızımı arttırırdım. Kalanları da olduğu kadar yetiştirirdim. Kazanmadığın senaryoda mezuna kalacak olsan bile matematiği bitirmek %60'ını halletmek anlamına geliyor.

Rulep

80+ Gold
Potansiyelini bilmiyorum yapamayacak olsan bırakacak mısın seneye yine çalışacan aynı şeylere çalış şimdiden 4-5 saat ile sınırlama

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
Bunu şu anlık söylemek mantıksız hatta son 1 hafta bile söylemek mantıksız şimdi bu sınavı kazanmak için çalışmalısın hayvan gibi hemde istediğin yer gelmezse bile bu çalışmalar sonraki yıl çok işine yarayacak
Arkadaş istediği zaman çalışabilir ama bana göre seneye sınava girmesi daha mantıklı. Kendimden biliyorum çünkü.

• Beğen

Sebastian Szymanski

80+ Silver
kanki dürüst olucam 145k çok zor
Eşit ağırlık diyor hocam ki sayısal bile olsa 145k çok da zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş istediği zaman çalışabilir ama bana göre seneye sınava girmesi daha mantıklı. Kendimden biliyorum çünkü.
Seneye girse çok daha iyi yapacağını bende biliyorum ama şuan bu sene kazanacakmış gibi çalışsa netlerini baya yüksektir ve seneye çok güzel şeyler yapar

• Muhteşem

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
Eşit ağırlık diyor hocam ki sayısal bile olsa 145k çok da zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seneye girse çok daha iyi yapacağını bende biliyorum ama şuan bu sene kazanacakmış gibi çalışsa netlerini baya yüksektir ve seneye çok güzel şeyler yapar
Arkadaşa kalmış. Ben böyle bir durumda mezuna kaldım ve benim için daha iyi oldu.

• Beğen

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
Tamam kalınır hocam kalınır da mezuna kalcam diye şimdi yatmasın arkadaş diyorum şimdi çok çalışsın belki istediği şeyi yapar yapamasa bile seneye çok daha iyisini yapar
O konuda haklısın hocam. Şimdiden çalışmanın çok faydası olur.

• Beğen
Top Bottom