Kanka bence mezuna kalman daha iyi.Beyler günde 4-5 saat çalışsam ea 145.000 gelirmi ne diyorsunuz yapılabilirmi lütfen gerçekçi olun
OBP70
Temel Zayıf
Eleyebileceğin çoğu konu kaldırıldı aslında, yerinde olsam tyt-ayt Mat'a ağırlık verirdim. Onun dışında paragraf falan çözerek türkçe de hızımı arttırırdım. Kalanları da olduğu kadar yetiştirirdim. Kazanmadığın senaryoda mezuna kalacak olsan bile matematiği bitirmek %60'ını halletmek anlamına geliyor.BAZI KONULARIDA ELESEM
Bunu şu anlık söylemek mantıksız hatta son 1 hafta bile söylemek mantıksız şimdi bu sınavı kazanmak için çalışmalısın hayvan gibi hemde istediğin yer gelmezse bile bu çalışmalar sonraki yıl çok işine yarayacakKanka bence mezuna kalman daha iyi.
Arkadaş istediği zaman çalışabilir ama bana göre seneye sınava girmesi daha mantıklı. Kendimden biliyorum çünkü.Bunu şu anlık söylemek mantıksız hatta son 1 hafta bile söylemek mantıksız şimdi bu sınavı kazanmak için çalışmalısın hayvan gibi hemde istediğin yer gelmezse bile bu çalışmalar sonraki yıl çok işine yarayacak
Eşit ağırlık diyor hocam ki sayısal bile olsa 145k çok da zor değilkanki dürüst olucam 145k çok zor
Seneye girse çok daha iyi yapacağını bende biliyorum ama şuan bu sene kazanacakmış gibi çalışsa netlerini baya yüksektir ve seneye çok güzel şeyler yaparArkadaş istediği zaman çalışabilir ama bana göre seneye sınava girmesi daha mantıklı. Kendimden biliyorum çünkü.
Arkadaşa kalmış. Ben böyle bir durumda mezuna kaldım ve benim için daha iyi oldu.Eşit ağırlık diyor hocam ki sayısal bile olsa 145k çok da zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seneye girse çok daha iyi yapacağını bende biliyorum ama şuan bu sene kazanacakmış gibi çalışsa netlerini baya yüksektir ve seneye çok güzel şeyler yapar
Tamam kalınır hocam kalınır da mezuna kalcam diye şimdi yatmasın arkadaş diyorum şimdi çok çalışsın belki istediği şeyi yapar yapamasa bile seneye çok daha iyisini yaparArkadaşa kalmış. Ben böyle bir durumda mezuna kaldım ve benim için daha iyi oldu.
O konuda haklısın hocam. Şimdiden çalışmanın çok faydası olur.Tamam kalınır hocam kalınır da mezuna kalcam diye şimdi yatmasın arkadaş diyorum şimdi çok çalışsın belki istediği şeyi yapar yapamasa bile seneye çok daha iyisini yapar