3 ay nerede çalışabilirim?

PatIıcan

80+
Reaksiyon skoru
36
Merhaba herkese iyi forumlar. Lise 2 öğrencisiyim ve bu yaz bir yerde çalışmak istiyorum, aldığım parayla da gidip bir sistem almak istiyorum. Sizce nerelerde çalışabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. ( oturduğum yer daha çok sanayi bölgesi)

Merhaba herkese iyi forumlar. Lise 2 öğrencisiyim ve bu yaz bir yerde çalışmak istiyorum, aldığım parayla da gidip bir sistem almak istiyorum. Sizce nerelerde çalışabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. ( oturduğum yer daha çok sanayi bölgesi)
Kral bende düşündüğüm için söylüyorum düğün salonlarında işe gir yemek dağıtıp masaları topluyorsun bizim burda düğün başı 300-400 tl veriyorlar günde 2 düğün rahat çıkarırsın tek sıkıntı tarafı gece geç saate kalıyorsun onun dışında parasıda güzel

Kardesim ne yaparsan yap tanıdık bi yere gitme adam yerine koymazlar paranı az verirler hatta vermezler. Ama kolay iş bulabilecegini sanmıyorum garsonluk veya cigköfteci yanı olabilir

Kral bende düşündüğüm için söylüyorum düğün salonlarında işe gir yemek dağıtıp masaları topluyorsun bizim burda düğün başı 300-400 TL veriyorlar günde 2 düğün rahat çıkarırsın tek sıkıntı tarafı gece geç saate kalıyorsun onun dışında parasıda güzel
Evet eski işim oydu da onu köydeyken yapıyordum bu yaz oturduğum yerde geçireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardesim ne yaparsan yap tanıdık bi yere gitme adam yerine koymazlar paranı az verirler hatta vermezler. Ama kolay iş bulabilecegini sanmıyorum garsonluk veya cigköfteci yanı olabilir
Anladım teşekkür ederim

Yeşil pasaportun varsa kurpiyer olabilirisin

Geri