Discordu bırakırsan 15 kilo daha vericeksinKomiksin Genç Adam
Sorularını yanıtlayayım
1-Lolü 2 Sene önce bıraktım
2-Hayır Discordu bırakmadım hergün arkadaşlarımla takılıyorum orada :/
kilo verip bırakmamalısın sporu bırakırsan eski kilona dönebilirsin biraz daha böyle düzenli spor yaparsan çok güzel vücudun olabilirMerhabalar Pandemi Sürecinde yani yaklaşık1.5 yıldır herkes gibi evdeydim ve hareketsizlik oyun yemek dersler derken 90 kilodan 120 kiloya çıktım 3 ay önce kendime bir dur dedim ve sıkı bir diyet spor programı hazırladım kendime . Sadece sağlıklı beslenip evde yeri geldiğinde dinlendirici yeri geldiğinde ağır egzersiz yaptım (30dk) evdeki eski koşu bandında günde 45 dk 7.5 hızda tempolu koşu yaptım günde 2 öğün yemek yedim kahvaltı akşam yemeği bunların yanı sıra meyve kuruyemiş falan yani onları saymıyorum . 3 ayın sonunda 120 kilodan 85 kiloya düştüm boyumu ve yaşımı merak edenler 17 yaş 188cm boy . SORULARINIZ VARSA YANITLAMAYA ÇALIŞIRIM BİLİĞİM KADARI İLE Sağlıcakla ve sporla kalın
Zayıflamamda Yardımcı olan kanallar Tam liste
Metamorfoz
UNSATISFIED - Ege Fitness (çoğunlukla)
AĞIRSAĞLAM
Fit Yemek
Cenk Hoca
Dediğim gibi günde 2 öğün yiyorum sabah kahvaltı kesinlikle yumurta türü oluyor akşam yemeğide evde varsa et yada tavuk yoksa bakliyat yiyordum atıştırama olarak meyve yada çiğ kuruyemiş .Başkan Bana deki şunu şunu ye
Çalışıyorum 9 da mağazayı açıyorum 8 de kapatıyorum
Sabah kahvaltısı mecbur poğaça börek var onun dısında lokanta var yanımda corba çeşitleri
Yemek olarak lokanta var gene ev yemekleri yan dükkanda et ızgara kofte ızgara var bana sabah sunu öğlen sunu aksam sunu ye dediğin bir sırala varmı ?
Spora devam ediyorum zaten sadece eskisinden farkı o kadar yediğim her şeyin kalorisini hesaplayıp onu yiyim bunu yemiyim diye çok bakmıyorum .kilo verip bırakmamalısın sporu bırakırsan eski kilona dönebilirsin biraz daha böyle düzenli spor yaparsan çok güzel vücudun olabilir
Hocam bende aynı durumdan yakınıyorum kilom 97 idi şuan az yiyerek günde bi kaç hareket yaparak 3-4 gün oldu başlayalı 95 e düştüm.Önerebileceğin hareketler var mı ? Ev yemekleri dışında bir şey yemiyorum.Dondurma dışında şekeride kestim.Daha ekstra ne yapabilirim.Merhabalar Pandemi Sürecinde yani yaklaşık1.5 yıldır herkes gibi evdeydim ve hareketsizlik oyun yemek dersler derken 90 kilodan 120 kiloya çıktım 3 ay önce kendime bir dur dedim ve sıkı bir diyet spor programı hazırladım kendime . Sadece sağlıklı beslenip evde yeri geldiğinde dinlendirici yeri geldiğinde ağır egzersiz yaptım (30dk) evdeki eski koşu bandında günde 45 dk 7.5 hızda tempolu koşu yaptım günde 2 öğün yemek yedim kahvaltı akşam yemeği bunların yanı sıra meyve kuruyemiş falan yani onları saymıyorum . 3 ayın sonunda 120 kilodan 85 kiloya düştüm boyumu ve yaşımı merak edenler 17 yaş 188cm boy . SORULARINIZ VARSA YANITLAMAYA ÇALIŞIRIM BİLİĞİM KADARI İLE Sağlıcakla ve sporla kalın
Zayıflamamda Yardımcı olan kanallar Tam liste
Metamorfoz
UNSATISFIED - Ege Fitness (çoğunlukla)
AĞIRSAĞLAM
Fit Yemek
Cenk Hoca
Kanka yazdığım youtube kanallarının zayıflama programları var Egefitness ın ve Fit yemeğin onlara ufak bir araştırma ile bulabilirsinHocam 93 kgden 83-80 kg arasına düşmek istiyorum ama nasıl bir yol izlicem bilmiyorum bir öneriniz varmı bana ?
Kanka önce yürürüş ile kendini ısındır günde 30 dk yada 40 dk sonra spor yapmaya başla YOKSA benim gibi günlerce kas ağrısı çekersinHocam bende aynı durumdan yakınıyorum kilom 97 idi şuan az yiyerek günde bi kaç hareket yaparak 3-4 gün oldu başlayalı 95 e düştüm.Önerebileceğin hareketler var mı ? Ev yemekleri dışında bir şey yemiyorum.Dondurma dışında şekeride kestim.Daha ekstra ne yapabilirim.
Kilomdan memnunum ya xD belki 1 sene sonra harbi bi vücüt geliştirmeye başlayabilirim üni sınavından sonra :/Discordu bırakırsan 15 kilo daha vericeksin
valla hocam 3 gün çok ağır spor yaptım yani bana gör ağır kolumu açamıyorum bacaklarım sağ çekiyo dfbcxbvKanka yazdığım youtube kanallarının zayıflama programları var Egefitness ın ve Fit yemeğin onlara ufak bir araştırma ile bulabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka önce yürürüş ile kendini ısındır günde 30 dk yada 40 dk sonra spor yapmaya başla YOKSA benim gibi günlerce kas ağrısı çekersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kilomdan memnunum ya xD belki 1 sene sonra harbi bi vücüt geliştirmeye başlayabilirim üni sınavından sonra :/