Neler Yeni

3 ayda iyi bir vucudum olabilirmi

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
merhabalar boyum 164 kilom 70 civarlarında yazda spora başlamayı dusunuyorum 3 ayda tüm performansımla çalısırsam en azından kaslarım belirgin olurmu şahsen olur dıye dusunuyorum cunku hem kucuk boyluların daha kasların belırgenlıstıgını duydum hemde bazılarını gordum 1 ayda kasları bellı oluyor bu yuzden olur dıye dusunuyorum sızın dusuncelerınız neler

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
kilo olarak düşünmez ve yağ + kas oranı olarak bakarsan.
Yağ oranını yakar, kilonu 65-70 arasında tutup kas oranını artırırsan elbette belli olur.
2-3. Haftadan sonra damarların + vücudun ufak ufak belli eder kendini.
Ama acele giden ecele gider ondan acele etme yavaş yavaş başla.
Gidip Hocam bana 20 KG Dumble verin deme. Hoca 5 KG veriyorsa onunla başla.
Az ağırlık + çok tekrar = Kasların Hızlı Büyümesi olabiliyor :)

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kilo olarak düşünmez ve yağ + kas oranı olarak bakarsan.
Yağ oranını yakar, kilonu 65-70 arasında tutup kas oranını artırırsan elbette belli olur.
2-3. Haftadan sonra damarların + vücudun ufak ufak belli eder kendini.
Ama acele giden ecele gider ondan acele etme yavaş yavaş başla.
Gidip Hocam bana 20 KG Dumble verin deme. Hoca 5 KG veriyorsa onunla başla.
Az ağırlık + çok tekrar = Kasların Hızlı Büyümesi olabiliyor :)
şahsen bence ilk ay kilomu dengelerim kalan 2 aydada kaslarım çıkar diye düşünüyorum elimden gelenin tamamını yapıcam sizin dediğiniz gibi uygulamayı dusunuyorum

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
şahsen bence ilk ay kilomu dengelerim kalan 2 aydada kaslarım çıkar diye düşünüyorum elimden gelenin tamamını yapıcam sizin dediğiniz gibi uygulamayı dusunuyorum
Kardiyo ile birlikte "abartmadan" ağırlık antrenmanları yaparsan her türlü gelişirisin.
Hatta salonda zaten vücut ölçülerini alırlar oradan da durumunu takip edersin.
Ama unutma: Beslenme her şey oluyor.
İlk aydan protein tozuna vs düşme.
Mümkün olduğu kadar "organik" takıl. Atıyorum tavukta B6 vitamini var ama protein tozunda yok gibi olayları var.
Ondan ilk ay en azından tamamen organik gıdaları tüketmeye bak, proteini ek gıda olarak düşün tamamen proteine düşme :)

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Kardiyo ile birlikte "abartmadan" ağırlık antrenmanları yaparsan her türlü gelişirisin.
Hatta salonda zaten vücut ölçülerini alırlar oradan da durumunu takip edersin.
Ama unutma: Beslenme her şey oluyor.
İlk aydan protein tozuna vs düşme.
Mümkün olduğu kadar "organik" takıl. Atıyorum tavukta B6 vitamini var ama protein tozunda yok gibi olayları var.
Ondan ilk ay en azından tamamen organik gıdaları tüketmeye bak, proteini ek gıda olarak düşün tamamen proteine düşme :)
protein tozu vs hiç düşünmüyorum zaten sadece hayat kalitem artsın dıye vucut yapıcam bunu direk ana sporum olarak dusunmuyorum organık beslenıcem protein tozuna o kadar para veremem

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
protein tozu vs hiç düşünmüyorum zaten sadece hayat kalitem artsın dıye vucut yapıcam bunu direk ana sporum olarak dusunmuyorum organık beslenıcem
git genede sen sen spora insana güzel bi özgüven veriyor sadece ilk gün fazla ağır çalışma heryerin çok ağrar

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Top Bottom