Yardım 3 Aydır 2-3 saate bir internetim gidiyor

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selam, yaklaşık 4 yıldır türknet kullanıyorum ve 2 yıldırda bulunduğum konumda bir sıkıntı yaşamadan gayet normal bir şekilde internette gezinebiliyordum taki 2 ay önce alt kattaki komşum taşınıncaya kadar. 2 Aydır neredeyse hiç abartısız 2-3 saate bir bazen 15-20 dakikada bir internet gidip duruyor ve yapmadığım denemediğim bir şey kalmadı sormadığım bir tek forum kalmıştı o yüzden buraya konu açıyorum arkadaşlar bi 50 kere destek talebi oluşturdum sürekli gidip geldiler birisi dedi kabloda sıkıntı var komple cat 6 kabloyla hat çektirdim birisi dedi modemde sıkıntı var modemi değiştirdim. trafolara bakıldı komple portları yenilettim fakat hala benim problemim devam ediyor ve bunun sebebi bulunamıyor ve ben kafayı yemek üzereyim lütfen bilen birisi varsa lütfen beni aydınlatsın gerçekten yoksa ben kafayı yiyeceğim denemediğim hiçbirşey kalmadı yapmadığımız bir şey yok her gelen ekip internet varken geliyor ve sorun yok diyip gidiyor internet gittiğindede güncelleme atıyor kabloyu sök tak yapıp sorun çözüldü diyip gidiyor fakat hiçbir şekilde çözülmedi türknet ekibide çağırdım türk telekomda bütün çarelerim tükenmiş gözüküyor lütfen allah rızası için beni birisi aydınlatsın.

2 ay önceki modem değerleri ile sonraki değerler arasında fark var mı? Atma imkanınız varsa, atın.

2 ay önceki modem değerleri ile sonraki değerler arasında fark var mı? Atma imkanınız varsa, atın.
kanka şu anki durumu bu şekilde neredeyse aynı 2-3 ay önceki değerlerle hiçbir değişiklik yok. Sadece sürekli kopuyor ve ara sıra hız bi 5 10 mb a kadar düşüyor.

Ekler

• speedtestss.webp
    speedtestss.webp
    18.7 KB · Hit: 11
O değil, modemden hat. zayıflama, snr, mevcut- mak hız yazan kısım.

Geri