Ripjaws
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Enes afedersin [email protected] vg4 g4v3v33g4vf3vfv3g4v fv v
Ben 3 Aydır Mining Yapıyorum Ve Param Biriktiyorum Şuan Anlık Olarak 20.000 TL Param Var Bu Parayı Ne Yapacağı Biliyorum Ama Size Söylemem Gerekiyor Yani Demek İstediğim (EKRAN KARTINIZ 6 GB OC) İse Mining Yapın Ama Bu Elektrik Faturası Yükseltcektir Unutmayın Ve 1 Ekran Kartı İle Mining Yapılmaz Ancak Bir Tane (MSİ 3090 24GB OC) Para Kazana Bilirsin.
Alıntıyı görüntüle
senin gibiler yüzünden ekran kartı kalmadı beBen 3 Aydır Mining Yapıyorum Ve Param Biriktiyorum Şuan Anlık Olarak 20.000 TL Param Var Bu Parayı Ne Yapacağı Biliyorum Ama Size Söylemem Gerekiyor Yani Demek İstediğim (EKRAN KARTINIZ 6 GB OC) İse Mining Yapın Ama Bu Elektrik Faturası Yükseltcektir Unutmayın Ve 1 Ekran Kartı İle Mining Yapılmaz Ancak Bir Tane (MSİ 3090 24GB OC) Para Kazana Bilirsin.
Alıntıyı görüntüle
@TECHNObu arada 1 tane ekran kartıyla mining yapılmaz ı kim söylüyor TEKNO HOCASI mı ?
Tek ekran kartı ile mesela 2070 süper elektrik faturasını çıkarsan 750 800tl kazanç yapıyım ne atıp tutuyosun cahil gibiBen 3 Aydır Mining Yapıyorum Ve Param Biriktiyorum Şuan Anlık Olarak 20.000 TL Param Var Bu Parayı Ne Yapacağı Biliyorum Ama Size Söylemem Gerekiyor Yani Demek İstediğim (EKRAN KARTINIZ 6 GB OC) İse Mining Yapın Ama Bu Elektrik Faturası Yükseltcektir Unutmayın Ve 1 Ekran Kartı İle Mining Yapılmaz Ancak Bir Tane (MSİ 3090 24GB OC) Para Kazana Bilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Bruh Moment Öyle Bir Andırki....Sanane Kardeşim Siz İlk Önce Okulu Bitirin
pc sabah çalındı ama 20k bütçe var anladım abBen 3 Aydır Mining Yapıyorum Ve Param Biriktiyorum Şuan Anlık Olarak 20.000 TL Param Var Bu Parayı Ne Yapacağı Biliyorum Ama Size Söylemem Gerekiyor Yani Demek İstediğim (EKRAN KARTINIZ 6 GB OC) İse Mining Yapın Ama Bu Elektrik Faturası Yükseltcektir Unutmayın Ve 1 Ekran Kartı İle Mining Yapılmaz Ancak Bir Tane (MSİ 3090 24GB OC) Para Kazana Bilirsin.
Alıntıyı görüntüle