Arkadaşın Attıklarının Hepsi VA Panel Hepsinde Ghost Olması Yüksek Sakın Alma Hiç BiriniArkadaşlar imzamdaki sisteme uyumlu yani freesync Max 3 bin TL'ye 144hz monitör önerisi bekliyorum teşekkürler
3k fiyata ips var mı acaba bilmiyorum ama o fiyat bandında ben hep va biliyorum ?Arkadaşın Attıklarının Hepsi VA Panel Hepsinde Ghost Olması Yüksek Sakın Alma Hiç Birini
n11'den Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 MS 144 Hz HDMI+Display Full HD IPS WLED Monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!3k fiyata ips var mı acaba bilmiyorum ama o fiyat bandında ben hep va biliyorum ?
hocam arkadaş 3k yazdığı için o fiyat aralığında bakıyoruz arkadaşa ama fiyat artırıyorsa bende onu öneriridim şahsen.n11'den Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 MS 144 Hz HDMI+Display Full HD IPS WLED Monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 MS 144 Hz HDMI+Display Full HD IPS WLED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8paylaskazan.n11.com
Bu İps + 144 + 0.5 Ms Forumda Çoğu Kişi Kullanıyor Almanı Tavsiye Ederim
Nays İle 3250 Ye Geliyor Yani 250 TL Daha Artarsa Alınırhocam arkadaş 3k yazdığı için o fiyat aralığında bakıyoruz arkadaşa ama fiyat artırıyorsa bende onu öneriridim şahsen.
ozaman arkadaşın önerdiği gibi bunu yapıştır geç. 165hz ips model.Tabii birazcık bütçeyi arttirabilirim 500 TL kadar
nays ile o gamepower indirim oluyor mu oluyorsa kaça geliyor acaba ?Nays İle 3250 Ye Geliyor Yani 250 TL Daha Artarsa Alınır
Tüm Alıiverişlerdr %10 İndirim Oluyor 400 TL De 40 TL Yaninays ile o gamepower indirim oluyor mu oluyorsa kaça geliyor acaba ?
Ghost sorunu markadanmı kaynaklı mı yoksa va panellerin hepsi için geçerlimi ?Arkadaşın Attıklarının Hepsi VA Panel Hepsinde Ghost Olması Yüksek Sakın Alma Hiç Birini