Göktuğ Efe çoban
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
3 bin tllik mouse önerisi
hocam kronik sorunu var diyolar ondan almama kararı aldım yoksa oydu aklımdaki mousehttps://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976954049
ATK Blazing Sky F1 4000 hz 50 gr mis gibi taş gibi mouselere 3k verme
nesi varmış bilmiyorum arkadalım kulanıyo 2 yıl garati varhocam kronik sorunu var diyolar ondan almama kararı aldım yoksa oydu aklımdaki mouse
hocam 10 mousedan 5 6 sında gıcırdama esneme bağlantı kopması vs yapıyomuşnesi varmış bilmiyorum arkadalım kulanıyo 2 yıl garati var
hocam şarjlı mouse olsa daha iyi olur![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok hafif mouse istemiyorsanız bakabilirsiniz.
sarjlı zatenhocam şarjlı mouse olsa daha iyi olur
Hocam işte 3 bin liralık dediğimiz kablosuz mouselariin raporlama hizlari 4 bin 8 bin hzlere ciktigi icin gecikmeleri kablolu mouselardan bile az bundan dolayip kablosuz mouseda paraya kiymak gerekiyoboş ver üç bin liralık mous`u, steelseries rival 3 al bin lira olması lazım ortalama. gerçekten çok hafif ve rahat. birazcık küçük, elin çok kocaman değilse sorun yok tam oturur. 2 senedir kullanıyorum ve hayatımda ben bu kadar rahat bir mouse hiç kullanmadım. ofis tarzı, günlük kullanımlar için de oyun içi kullanımlar için de çok iyi. kablosuz mouse istiyorsan orasını bilemem, bu kablolu. kablosuz mouse ne kadar kaliteli olursa olsun azıcık da olsa gecikme yaşatır bu arada, belki biliyorsundur ama ben yine de söylemek istedim. hocam 3 bin lira çok gereksiz dediğim gibi, bahsettiğim mouse çoğu 3 bin liralık mous`dan daha iyidir.