Neler Yeni

Çözüldü✓ 3 bine kadar Mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Hocalarım herkese iyi akşamlar,

3 Bine kadar Mouse aramaktayım. Razer Viper V3 Hyperspeed almayı düşünüyordum ancak kimse almamı önermedi. Aklımda birde Vxe R1 Pro max var. Sizinde önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam R1 Pro max nasıldır?
tavsiyem bunu alman hem düşük gecikmeli hem hafif hem 3 cihaza baglanabiliyor hemde tek sarjda 120saat kullanabiliyosun
Teşekkürler hocam

red1x

80+
Elin büyükse:

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Elin büyükse:
Teşekkürler hocam inceleyeceğim.
Kampanya bekle razer al
Hocam hemen alacağım çünkü elimde aktif bir mouse yok. Razer'ın bu modelini almayı düşünüyodum zaten ama öneren olmadı sence nasıldır?

red1x

80+
Teşekkürler hocam inceleyeceğim.

Hocam hemen alacağım çünkü elimde aktif bir mouse yok. Razer'ın bu modelini almayı düşünüyodum zaten ama öneren olmadı sence nasıldır?
O fiyata pilli bir model almanı önermiyorum.
Kablolu fakat Razer Deathadder V3 bile alsan daha iyi olur.
Üstteki attığım modellere bakmanı öneririm. Veya Wraith sitesinden bütçene göre istediğin mouse'u alabilirsin. Wraith'de kaliteli mouselar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
O fiyata pilli bir model almanı önermiyorum.
Kablolu fakat Razer Deathadder V3 bile alsan daha iyi olur.
Üstteki attığım modellere bakmanı öneririm. Veya Wraith sitesinden bütçene göre istediğin mouse'u alabilirsin. Wraith'de kaliteli mouselar var.
Hocam bende Vxe R1 pro max modelini düşünüyodum. Sence Blazing sky f1 mi yoksa R1 pro max mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Hocalarım herkese iyi akşamlar,

3 Bine kadar Mouse aramaktayım. Razer Viper V3 Hyperspeed almayı düşünüyordum ancak kimse almamı önermedi. Aklımda birde Vxe R1 Pro max var. Sizinde önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
Seninle aynı durumdayım ve listemdeki mouselar şunlar:Rampage Zenith Pro(önyargılı yaklaşmayın inceleyin) Syrox V8 ve V6,vxe mad r. Hepsini inceledim hepsi kaliteli sende üstünden geç bir seçim yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Seninle aynı durumdayım ve listemdeki mouselar şunlar:Rampage Zenith Pro(önyargılı yaklaşmayın inceleyin) Syrox V8 ve V6,vxe mad r. Hepsini inceledim hepsi kaliteli sende üstünden geç bir seçim yaparsın.
Mad R güzel mouse hocam ama stok yok maalesef. Scyrox hakkında bilgim yok o nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Mad R güzel mouse hocam ama stok yok maalesef. Scyrox hakkında bilgim yok o nasıldır?
İncelemesini izleyip yorumlarını falan okuyabilirsiniz yeni çıktı 8000 hz ve paw3950 sensörü var,nordic mcu kullanılmış ve omron switch. 36 gr civarı. Tek güvenemediğim yeri yeni çıkmış olması çok incelenmemiş olması. syrox v8 ve v6 aynı bu arada v8 claw v6 palm tutuş için sadece shape farklı. Kutu içinden 8000 hz dongle çıkıyor ve hangi renk mouse alırsan dongle ile kablo o renkte geliyor. Skatezler takılı gelmiyor kutuda 2 farklı çıkıyor keyfine göre takıyorsun.

Top Bottom