Hocam R1 Pro max nasıldır?
Teşekkürler hocamtavsiyem bunu alman hem düşük gecikmeli hem hafif hem 3 cihaza baglanabiliyor hemde tek sarjda 120saat kullanabiliyosun
![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
Teşekkürler hocam inceleyeceğim.Elin büyükse:![]()
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Hocam hemen alacağım çünkü elimde aktif bir mouse yok. Razer'ın bu modelini almayı düşünüyodum zaten ama öneren olmadı sence nasıldır?Kampanya bekle razer al
O fiyata pilli bir model almanı önermiyorum.Teşekkürler hocam inceleyeceğim.
Hocam hemen alacağım çünkü elimde aktif bir mouse yok. Razer'ın bu modelini almayı düşünüyodum zaten ama öneren olmadı sence nasıldır?
Hocam bende Vxe R1 pro max modelini düşünüyodum. Sence Blazing sky f1 mi yoksa R1 pro max mi?O fiyata pilli bir model almanı önermiyorum.
Kablolu fakat Razer Deathadder V3 bile alsan daha iyi olur.
Üstteki attığım modellere bakmanı öneririm. Veya Wraith sitesinden bütçene göre istediğin mouse'u alabilirsin. Wraith'de kaliteli mouselar var.
Seninle aynı durumdayım ve listemdeki mouselar şunlar:Rampage Zenith Pro(önyargılı yaklaşmayın inceleyin) Syrox V8 ve V6,vxe mad r. Hepsini inceledim hepsi kaliteli sende üstünden geç bir seçim yaparsın.Hocalarım herkese iyi akşamlar,
3 Bine kadar Mouse aramaktayım. Razer Viper V3 Hyperspeed almayı düşünüyordum ancak kimse almamı önermedi. Aklımda birde Vxe R1 Pro max var. Sizinde önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
Mad R güzel mouse hocam ama stok yok maalesef. Scyrox hakkında bilgim yok o nasıldır?Seninle aynı durumdayım ve listemdeki mouselar şunlar:Rampage Zenith Pro(önyargılı yaklaşmayın inceleyin) Syrox V8 ve V6,vxe mad r. Hepsini inceledim hepsi kaliteli sende üstünden geç bir seçim yaparsın.
İncelemesini izleyip yorumlarını falan okuyabilirsiniz yeni çıktı 8000 hz ve paw3950 sensörü var,nordic mcu kullanılmış ve omron switch. 36 gr civarı. Tek güvenemediğim yeri yeni çıkmış olması çok incelenmemiş olması. syrox v8 ve v6 aynı bu arada v8 claw v6 palm tutuş için sadece shape farklı. Kutu içinden 8000 hz dongle çıkıyor ve hangi renk mouse alırsan dongle ile kablo o renkte geliyor. Skatezler takılı gelmiyor kutuda 2 farklı çıkıyor keyfine göre takıyorsun.Mad R güzel mouse hocam ama stok yok maalesef. Scyrox hakkında bilgim yok o nasıldır?
Blazing Sky F1.Hocam bende Vxe R1 pro max modelini düşünüyodum. Sence Blazing sky f1 mi yoksa R1 pro max mi?