3 dersi yetiştirebilirmiyim?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Yarın biyoloji ve tarih var çarş. matematik var. Normalde bugün biyoloji ve mat. çalışcaktım ama biyoloji yarına yetişir mi bilemiyorum sizce ne yapmalıyım? Edebiyat kötü geldi matematik çalışmam lazım

Yetişir

Ben şöyle yapıyordum Yarın Biyoloji, Tarih var dedin o zaman Geceye kadar Biyoloji çalışıyordum gece de Tarih çalışıyordum gerisi okulda ne olursa artık :D. Sonra yarın full matematik çalışacaksın zaten. Ha sen ikisini de geceye kadar yetiştirebilirsin ben daha geç başladığım için öyle oluyordu. Yeter her türlü çalışırsan. çık şimdi forumdan hatta çalış

Realist olmamı istiyorsan yetişmez.Bugüne kadar hiçbirşey çalışmayıp onca konuyu 1 günde bitirmeyi düşünmek mantıklı mı? Hergün düzenli çalışan boşuna çalışmış olmuyor oyüzden yetişmez.

Realist olmamı istiyorsan yetişmez.Bugüne kadar hiçbirşey çalışmayıp onca konuyu 1 günde bitirmeyi düşünmek mantıklı mı? Hergün düzenli çalışan boşuna çalışmış olmuyor oyüzden yetişmez.
Lise sınavı bu gayette yetişir. Ama sorular defterin içindekilerden çıkıyorsa(kitaptan değil) ve konular verildiyse. Ben hep böyle son gün çalıştım hep yüksek not aldım ama dediğin gibi düzenli çalışmadığım için üniversite sınavında çuvalladım

biyoloji yetişmez sabaha her şeyi unutmuş olursun ilk defa çalışıyorsan tabi

Lise sınavı bu gayette yetişir. Ama sorular defterin içindekilerden çıkıyorsa(kitaptan değil) ve konular verildiyse. Ben hep böyle son gün çalıştım hep yüksek not aldım ama dediğin gibi düzenli çalışmadığım için üniversite sınavında çuvalladım
konular verildi az çok bişeyler biliyorum yetiştirmem lazım şimdi

6 saatte 12. Sınıf fizikten 82 aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnanırsan yaparsın. Zaten zor dersler değil biyo aban tarih az bak mat aban.

sen ahlına goyduğun her şeği başarısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,686
Üyeler
189,310
Son üye
Dualix
Geri